Boerenlunch Kaasje Tomaat Olijven | 900 gram

Waardering:
100% of 100

Ontvang 10% korting bij een minimale afname van 10 stuks!

Een lekker boerenkaasje boordevol met heerlijke kruiden!

  • CHECK HOE WIJ VERPAKKEN EN VERSTUREN

Zeer smaakvol boerenkaasje met Tomaat / Olijven en paprika tuinkruiden. Natuurlijk is dit boerenlunch kaasje hand- en ambachtelijk gemaakt!

Lekker om zo te eten of als geschenk te geven.

De kaas is 8-10 weken natuur gerijpt.

Gewicht: +/- 900 gram

Ingrediënten: Vet 48+, ongepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D, tomaat, olijven, paprika, tuinkruiden

Kwaliteit
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Deze kaas is een orginele Hollandse boerenkaas:
Orginal Dutch Farmhouse Cheese

Voedingswaarden – allergenen
Afmeting hele kaas +/- 13 cm Ø x 6,5 cm H
Merk Gouda Premium
Smaaksterkte Mild
Land afkomst Nederland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32,5
Verzadigd Vet (gr) 20
Calcium (mg) 815
Calorieën (kcal) 368
Kilojoules (KJ) 1526
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 25,5
Natrium (mg) 820
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Nee
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept Quiche met hollandse boerenkaas

Bereidingstijd: 30-60 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:
6 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid
1 losgeklopte eidooier
2-3 venkelknollen, in reepjes
40 gr boter
3 eetlepels fijngesneden
peterselie
zout
peper
150 gr belegen geraspte boerenkaas
2-3 eieren
3 dl crème fraîche

Voorbereiding:
Oven voorverwarmen op 225 graden.

Bereidingswijze
Rol de deegplakjes uit tot een cirkel van 30 cm en leg die in de vorm.
Met een vork gelijk-matig in de deegbodem prikken en bestrijken met losgeklopte eidooier.
Bak de bodem 15 minuten, daarna de oven naar 200 graden.
Bak de venkel 10 minuten op laag vuur in de boter, laat daarbij zoveel mogelijk vocht verdampen.
Op smaak brengen met peterselie, zout en peper, roer er 75 gram boerenkaas door.
Schep dit mengsel op de deegbodem.
Klop de eieren los met de creme fraiche.
Schenk dit roommengsel op de vulling.
Strooi het restant boerenkaas er op en bak de taart af in 15-25 minuten.


Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boerenlunch Kaasje Tomaat Olijven | 900 gram
Uw waardering

No Related Posts