‘Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 7-8 weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een coolpack. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.’
Walter Peters
Versgarantie Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 7-8 weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een coolpack. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.
Even voorstellen Goudsekaasshop.nl is onderdeel van Kaashandel Peters. Een echt familiebedrijf met 50 jaar kaas ervaring. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt zijn we één van de meest vooraanstaande kaasleveranciers in Nederland. Lees hier verder over ons bedrijf.
Ons motto: Deel uw kaas met vrienden, familie en kennissen. Kaas is gezond, kaas is genieten, kaas maakt vrienden!
Aflevergarantie Wij bieden een breed assortiment tegen scherpe prijzen aan en zo laag mogelijke verzendkosten. Alle producten worden zeer zorgvuldig verpakt en verstuurd. Alle zendingen wereldwijd zijn voor 100% verzekerd, dus bieden wij een 100% aflevergarantie. U kunt uw pakket altijd nauwkeurig volgen via track en trace, zodat u goed op de hoogte bent wanneer uw pakket geleverd wordt.
Versgarantie Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 7-8 weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een coolpack. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.
Kaasgeschenk
Klik bij "verzending" op ander afleveradres. Zo hebt u een origineel en heerlijk cadeau voor uw relaties! U kunt ook een persoonlijke boodschap toevoegen op de check-out pagina. Die komt in geprinte vorm bij uw cadeau (order). Tevens kunt u een leuke geschenkdoos of mand uitzoeken waar u uw producten in wilt laten bezorgen.
Overjarige kaas (+/- 1 tot 2 jaar gerijpt)
Overjarige kaas is kaas die gemiddeld +/- 1-2 jaar wordt gerijpt. Overjarige kaas is in verschillende varianten verkrijgbaar. In ons aanbod vindt u Nederlandse, Italiaanse en Zwitserse overjarige kaas.
Overjarig Noord-Hollandse Gouda, Extra Pikante Bonck en Landana 1000 Dagen zijn heerlijke overjarige kazen van Nederlandse bodem. Overjarig Noord-Hollandse Gouda draagt het Rode Zegel en kenmerkt zich door een heerlijke volle, robuuste smaak. De kaas wordt maar liefst 12 maanden tot perfectie gerijpt, waardoor er kleine rijpingskristallen zichtbaar zijn. Deze rijpingskristallen zorgen bovendien voor een extra smaakbeleving. Extra Pikante Bonck wordt gedurende lange tijd gerijpt op traditionele houten planken. Hierdoor heeft de kaas een rijke, robuuste smaak en schitterende rijpingskristallen. Landana 1000 Dagen is een unieke kaas die meesterlijk gerijpt is. deze kaas wordt ook wel aangeduid als ‘’de bekroning van de kunst van het Hollandse kaasmaken’’.
Italiaanse overjarige kaas
Pecorino en Grana Padano zijn heerlijke overjarige kazen van Italiaanse bodem. Pecorino, ook wel Pecorino Romano, kenmerkt zich door een harde structuur en zoutachtige smaak. Deze smaak heeft het kaasje te danken aan het feit dat deze tijdens de bereiding in zeewater gewassen wordt. Oorspronkelijk komt de Pecorino Romano uit Sardinië. Gezien het feit dat de kaas zo goed in de smaak viel, zijn de Romeinen deze gaan importeren naar Rome. Hier komt de naam Pecorino Romano vandaan. Grana Padano is een heerlijke harde kaas uit Italië. Deze kaas wordt vaak vergeleken met Parmezaanse kaas. Het is een droge kaas, die ongeveer 14 maanden wordt gerijpt.
Zwitserse overjarige kaas
Gruyère Kaltbach en Appenzeller Zwart zijn heerlijke overjarige kazen van Zwitserse bodem. Gruyère Kaltbach kenmerkt zich door een intens rijke, kruidige smaak. Deze heerlijke smaak is het gevolg van de rijping in de vochtige zandgrotten van Kaltbach. Appenzeller Zwart behoort tot de bekendste en pittigste kazen van Zwitserland. Het sterke aroma heeft het kaasje te danken aan de intensieve rijping en toevoeging van een geheim kruidenmengsel.
‘Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 7-8 weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een coolpack. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.’