Maaslander Kaas

Vraag stellen over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs vanaf: € 6,65

Korte omschrijving Maaslander Kaas

Superior Taste AwardExtra kwaliteit kaas. Smaakt heerlijke romig en is tevens minder zout. Maaslander kaas heeft een heerlijke, pure en volle smaak. 
Deze Maaslander is bekroond in 2013 en 2012 met de Superior Taste Award.

* Verplichte velden

Prijs vanaf: € 6,65

Goudsekaasshop.nl: Maaslander Kaas online kopen

Eigenschappen Maaslander Kaas

Extra kwaliteit kaas. Smaakt heerlijke romig en is tevens minder zout.

Maaslander kaas heeft een heerlijke, pure en volle smaak. Maaslander kaas bevat 25% minder zout dan Goudse 48+ kaas. Dit komt doordat de Maaslander kazen minder lang in een zoutbad liggen. Het kortere zoutbad zorgt er ook voor dat er meer melkvocht achterblijft in Maaslander kaas. Dat maakt de Maaslander heerlijk smeuïg.

De kaas is 8-10 weken natuur gerijpt.

Ingrediënten Maaslander:
Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D

Kwaliteit Maaslander
Wij snijden uw Maaslander kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is ook Maaslander kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Extra informatie

Afmeting hele kaas +/- 37 cm Ø x 11 cm H
Merk Maaslander
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 31
Verzadigd Vet (gr) 21
Calcium (mg) 826
Calorieën (kcal) 374
Kilojoules (KJ) 1566
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 24,7
Natrium (mg) 670
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Ja
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept

Hollandse kaastaart met o.m. Maaslander

Bereidingstijd: 60-80 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:
1 pak mix voor quiche naturel (210 g)

50 g boter of margarine

500 g broccoli

75 g Goudse belegen komijnekaas (stukje)

75 g Maaslander mild groen geel (stukje)

100 g gemalen oude kaas (zakje a 150 g)

1.5 dl melk

3 eieren

Voorbeiding
Oven voorverwarmen

Bereidingswijze
Taartbodem met mix (uit pak) en boter bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Deeg 10 minuten laten rusten. Oven voorverwarmen op 200 ?C of gasovenstand 4. Broccoli wassen, in roosjes verdelen en ca. 2 minuten koken. Komijnekaas en Maaslander in kleine blokjes snijden. Taartvorm invetten en bekleden met deeg. Broccoli en kaasblokjes over taartbodem verdelen. Gemalen kaas erover strooien. Saus maken van sausmix (uit pak), melk en eieren en over vulling schenken. Taart in midden van oven in ca. 40 minuten gaar bakken. Lekker met tomatensalade.

Serveertips
Met de wijn E&J Gallo Merlot.

Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: