Fior delle Alpi

Le-Superbe Fior delle Alpi is een heerlijke kwaliteitskaas uit de Zwitserse bergen, de kaas is verborgen onder een zwarte bast. De smaak is kruidig ​​en Fior delle Alp is heerlijk gerijpt en hierdoor ontstaan de fijne zoutkristallen in de kaas.

SKU 5055710932832
Scroll naar beneden voor meer informatie over ingrediënten en andere details.
icon

RUIM 350 SOORTEN KAAS - VERS VAN HET MES & VACUÜM VERPAKT

icon

Minimaal 7 weken houdbaar - Kaaspapier gratis meegeleverd

icon

KAASVERKOPERS SINDS 1970 - VOOR PARTICULIERE & ZAKELIJKE KLANTEN

icon

GEKOELDE LEVERING MET AFLEVER- & VERSGARANTIE

icon

KAASGESCHENK? VERANDER AFLEVERADRES IN CHECK-OUT

Omschrijving / Fior delle Alpi

Een heerlijke krachtige bergkaas uit Zwitserland. Met de hand gemaakt in de boerenkaasfabriek. Le-Superbe Fior delle Alpi is een heerlijke kwaliteitskaas uit de Zwitserse bergen, de kaas is verborgen in zwarte bast. De smaak is kruidig ​​en Fior delle Alp is rijp met fijne zoutkristallen.

Consumptie suggestie
Open 20 minuten voor consumptie de vacuumseal en laat de kaas op kamertemperatuur staan ​​om het aroma en de smaak te accentueren en te versterken.

Ingrediënten:
45+, ongepasteuriseerde melk, keukenzout, culturen van micro-organismen, stremsel

Kwaliteit
Uw Fior delle Alpi Bergkäse wordt vers gesneden en vacuüm verpakt!
Door de harde structuur is de Fior delle Alpi Bergkäse perfect geschikt voor verzending per post.Dit is een originele Fior delle Alpi Bergkäse.

Extra informatie

Smaaksterkte Pikant
Land afkomst Zwitserland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32
Verzadigd Vet (gr) 19,4
Calcium (mg) 150
Calorieën (kcal) 398
Kilojoules (KJ) 1645
Koolhydraten (gr) 0,5
Eiwit (gr) 27
Melksoort Koe
Glutenvrij Nee
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Nee
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Lactosevrij Ja
Gepasteuriseerd Ja/Nee Ongepasteuriseerd / Rauwmelks
Beperkte houdbaarheid Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Fior delle Alpi
Uw waardering:
Laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.