Raclette

Raclette

Raclette, Comté, Gruyère en Emmentaler

In ons assortiment bieden wij naast Hollandse kaas ook diverse buitenlandse kazen aan. Uiteraard kunnen Zwitserse Gruyère kaas, Raclette en Zwitserse Emmentaler kaas hier niet in missen. Daarnaast bieden we ook de Franse Comté en de raclette kaas aan.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
  1. Waardering:
    95%
    (64)
    Raclette Kaas | Extra Kwaliteit
    Vanaf € 5,95 Bekijk verzendkosten
    Gewicht:
    Kies uw gewicht
    Voeg toe aan verlanglijst
    Toevoegen om te vergelijken
  2. Waardering:
    91%
    (16)
    Raclette Suisse - Zwitserse Raclettekaas
    Vanaf € 7,25 Bekijk verzendkosten
    Gewicht:
    Kies uw gewicht
    Voeg toe aan verlanglijst
    Toevoegen om te vergelijken
  3. Waardering:
    97%
    (3)
    Tilsiter Kaas uit Zwitserland
    Vanaf € 8,45 Bekijk verzendkosten
    Gewicht:
    Kies uw gewicht
    Voeg toe aan verlanglijst
    Toevoegen om te vergelijken
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina

Raclette kopen?

Raclette kaas - Raclette is een heerlijke manier om te kunnen genieten van de smaak van kaas op een originele manier. Als u op zoek bent naar echt goede raclette kaas dan is de Goudse Kaas Shop een goede keuze. Hier kunt u namelijk voor een vriendelijke prijs hele lekkere raclette kaas online bestellen en bij u thuis laten bezorgen.

Voor de echte Raclette fans onder ons, bieden wij ook diverse soorten raclette apparaten aan. Klik hier om naar de categorie raclette apparaten te gaan.

Een avondje doorbrengen met vrienden? Dan is raclette altijd een goed idee. Pak het raclette apparaat uit de kast, vul je tafel met lekkers en begin met smelten!

Hoe is raclette ontstaan?

Raclette bestaat al eeuwen, maar het is niet wat we vandaag kennen. Herders in de Zwitserse Alpen nemen 's zomers koeien mee naar alpenweiden voor de nacht. Ze hebben kaas, aardappelen en misschien wat gedroogd vlees in hun rugzakken.

Ze leggen 's avonds de plakjes kaas bij het vuur en schrapen de gesmolten kaaskorst over de gekookte aardappelen of het brood. Zo is raclette ontstaan. Het woord komt van het werkwoord racler, dat schrapen of schrapen betekent.

Nu hebben we geen open vuur meer nodig, maar zetten we een apparaat op tafel. Het meest klassieke is het apparaat dat je in Zwitserland wel eens ziet: een stuk kaas er in klemmen en onder het verwarmingselement leggen, en telkens wat gesmolten kaas er vanaf schrapen.