Oude Rotterdamsche

Oude Rotterdamsche

De Rotterdamsche Oude heeft enkele heerlijke kazen in het assortiment. Uiteraard zijn dit allemaal oude kazen. Zo kunt u kiezen uit de volgende varianten: De Rotterdamsche Oude 36 weken, De Rotterdamsche Oude 55 weken, De Rotterdamsche Oude 100 weken en tot slot De Rotterdamsche Oude Geit 28 weken. Al deze variaties worden, zoals de namen reeds doen vermoeden, gedurende lange tijd tot perfectie gerijpt. Iedere variant heeft zijn eigen unieke receptuur. Dat maakt de kazen van De Rotterdamsche Oude zo bijzonder. Iedere kaas heeft een uniek karakter en een uitgesproken smaak.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
  1. Waardering:
    94%
    (14)
    De Rotterdamsche Oude 36 weken
    Gewicht:
    Kies uw gewicht
    Voeg toe aan verlanglijst
    Toevoegen om te vergelijken
  2. Waardering:
    100%
    (2)
    Rotterdamsche Oude 55 weeks
    Gewicht:
    Kies uw gewicht
    Voeg toe aan verlanglijst
    Toevoegen om te vergelijken
  3. Waardering:
    85%
    (4)
    Rotterdamsche Oude 100 weken
    Gewicht:
    Kies uw gewicht
    Voeg toe aan verlanglijst
    Toevoegen om te vergelijken
  4. Rating:
    0%
    De Rotterdamsche Oude Geit 28 weken
    Gewicht:
    Kies uw gewicht
    Voeg toe aan verlanglijst
    Toevoegen om te vergelijken
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

De Rotterdamsche Oude

Jaren geleden had Rotterdam nog geen eigen kaas. Daar bracht een groepje Rotterdamse zakenmannen verandering in. De Rotterdamsche Oud werd geboren. Echte Rotterdamse kaas. Het beeldmerk van De Rotterdamsche Oude werd ontworpen in kenmerken en kleuren van Rotterdam. Inmiddels zijn er diverse varianten van De Rotterdamsche Oude op de markt. Stuk voor stuk met een uitgesproken smaak en een uniek karakter. De missie van de mannen achter het merk is dan ook zoveel mogelijk mensen intens laten genieten van oude kaas. De visie is om de wereld kennis te laten maken van het unieke Rotterdamse kaasmerk.

De vervaardiging van De Rotterdamsche Oude kaas

Tijd is wellicht wel het allerbelangrijkste ingrediënt van De Rotterdamsche Oude kaas. Tijd zorgt er namelijk voor dat de kaas optimaal kan rijpen en de heerlijke, uitgesproken smaak kan ontwikkelen. De makers van De Rotterdamsche Oude bieden iedere kaas voldoende tijd om in ideale omstandigheden tot perfectie te kunnen rijpen. De kaas wordt op vurenhouten planken gerijpt, wat voor een nog betere smaakontwikkeling zorgt. Bovendien vormt heerlijke verse melk van Nederlandse koeien de basis voor de kaas. Deze melk is van hoge kwaliteit, wat de uiteindelijk smaak van de kaas uiteraard ten goede komt.