Jong Belegen (+/- 8-10 weken gerijpt)
Jong Belegen kaas is geliefd bij kaasliefhebbers over de hele wereld. Jong Belegen kaas heeft een gemiddelde rijpingstijd van +/- 8-10 weken.
Beemster
Beemster kaas is een oer-Hollandse kaas afkomstig uit de Beemster. De Beemster is de oudste polder van Nederland en kenmerkt zich door graslanden verdeeld door sloten en molens. Hier grazen de koeien op graslanden die erg voedzaam gras bevatten. Beemster Jong Belegen is de mildste variant van Beemster kaas. Het is de perfecte kaas voor de beginnend kaaseter, of gewoon voor iedere liefhebber van jong belegen kaas. De smaak van vers en licht zilt gras proeft u terug in deze zachte, romige kaas. Goed om te weten: voor degenen onder ons die op het gewicht letten en bewust willen genieten, is er BeemsterLite 18+ Jong Belegen.
Boer’n Trots
De heerlijke Boer’n Trots kazen worden gemaakt op Landgoed Kaamps, in het kleine dorpje Deurningen, in het midden van Twente. Met veel passie en aandacht worden deze kazen dagelijks gemaakt. Boer Herbert zaait extra klaver in de weiden, waardoor er minder meststoffen nodig zijn. Bovendien zorgt de extra klaver er ook voor dat de melk van de koeien zachtere vetten bevat. Hierdoor zijn de Boer’n Trots kazen nog smeuïger. Boer’n Trots kaas is er in maar liefst 13 verschillende varianten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Honing Koe, Pesto, Geitenkaas Fenegriek, Bospaddenstoel en Maple Syrup Whiskey.
Gouda Premium
Goudse kaas is zonder enige twijfel de bekendste Nederlandse kaassoort. Maar niet alleen Nederlands zijn er dol op, ook in het buitenland is deze kaas ontzettend populair. Goudse kaas wordt tot op de dag van vandaag volgens een authentiek Nederlands recept bereid. Bovendien is de Goudse Jong Belegen kaas extra gezond aangezien er minder zout aan wordt toegevoegd. Goudse Jong Belegen kaas is er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er ook bijzondere specialiteiten zoals Asperge kaas, Vivaldi kaas, Notenmelange kaas en Lentemelange kaas. Al deze kazen zijn heerlijk zacht en romig van smaak.