icon

RUIM 350 SOORTEN KAAS - VERS VAN HET MES & VACUÜM VERPAKT

icon

Minimaal 7 weken houdbaar - Kaaspapier gratis meegeleverd

icon

KAASVERKOPERS SINDS 1970 - VOOR PARTICULIERE & ZAKELIJKE KLANTEN

icon

GEKOELDE LEVERING MET AFLEVER- & VERSGARANTIE

icon

KAASGESCHENK? VERANDER AFLEVERADRES IN CHECK-OUT

Jong Belegen (+/- 8-10 weken gerijpt)

Jong Belegen (+/- 8-10 weken gerijpt)

Jong Belegen kaas is geliefd bij kaasliefhebbers over de hele wereld. Jong Belegen kaas heeft een gemiddelde rijpingstijd van +/- 8-10 weken.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Jong Belegen Kaas - Mild Belegen | Extra Kwaliteit
(73)
Jong belegen kaas is lekker zacht en romig van smaak. Heerlijke Hol... meer info
€ 4,49
Vanaf € 3,95
Jong Belegen Biologische Kaas | Extra Kwaliteit
(11)
Jong belegen biologische kaas is een traktatie voor jong en oud. ... meer info
Vanaf € 6,49
Jong Belegen Goudse Biologisch dynamische kaas - Demeter
(13)
De jong belegen biologisch dynamische kaas van Demeter is lekker v... meer info
Vanaf € 7,49
Beemster kaas - Jong Belegen
(30)
Deze mildste variant van Beemster kaas is een perfecte kaas voor de... meer info
Vanaf € 4,95
Gatenkaas Maasdammer | Extra Kwaliteit
(42)
Maasdammer kaas is een heerlijke Hollandse gatenkaas. De grote gate... meer info
€ 4,75
Vanaf € 4,25
Jong Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
(7)
Noord-Hollandse Gouda Jong Belegen is een heerlijke zachte, romige ... meer info
Vanaf € 4,49
Leerdammer
(13)
Leerdammer kaas, wie kent hem niet. Deze kaas is een echte klassiek... meer info
€ 6,99
Vanaf € 5,99
Stompetoren Jong belegen | Noord-Hollandse kaas
(5)
De jong belegen Stompetoren is al meermaals in de prijzen gevallen ... meer info
Vanaf € 4,95
Beemster Biologisch
(2)
Beemster Biologisch is enkel met pure biologische koemelk bereidt, ... meer info
Vanaf € 7,25
Pure Jersey Smaakvol Mild
(9)
Pure Jersey Smaakvol Mild is een heerlijke jonge kaas. De kaas is f... meer info
Vanaf € 6,95
Tynjetaler
(23)
Tynjetaler is een bekroonde kaas van de boerderij, jong belegen en ... meer info
Vanaf € 6,95
Bastiaansen BIO Jong Belegen
Bastiaansen Jong Belegen kaas is perfect gerijpt gedurende minstens... meer info
Vanaf € 6,25

Producten 1-12 van 96

per pagina

Beemster

Beemster kaas is een oer-Hollandse kaas afkomstig uit de Beemster. De Beemster is de oudste polder van Nederland en kenmerkt zich door graslanden verdeeld door sloten en molens. Hier grazen de koeien op graslanden die erg voedzaam gras bevatten. Beemster Jong Belegen is de mildste variant van Beemster kaas. Het is de perfecte kaas voor de beginnend kaaseter, of gewoon voor iedere liefhebber van jong belegen kaas. De smaak van vers en licht zilt gras proeft u terug in deze zachte, romige kaas. Goed om te weten: voor degenen onder ons die op het gewicht letten en bewust willen genieten, is er BeemsterLite 18+ Jong Belegen.

Boer’n Trots

De heerlijke Boer’n Trots kazen worden gemaakt op Landgoed Kaamps, in het kleine dorpje Deurningen, in het midden van Twente. Met veel passie en aandacht worden deze kazen dagelijks gemaakt. Boer Herbert zaait extra klaver in de weiden, waardoor er minder meststoffen nodig zijn. Bovendien zorgt de extra klaver er ook voor dat de melk van de koeien zachtere vetten bevat. Hierdoor zijn de Boer’n Trots kazen nog smeuïger. Boer’n Trots kaas is er in maar liefst 13 verschillende varianten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Honing Koe, Pesto, Geitenkaas Fenegriek, Bospaddenstoel en Maple Syrup Whiskey.  

Gouda Premium

Goudse kaas is zonder enige twijfel de bekendste Nederlandse kaassoort. Maar niet alleen Nederlands zijn er dol op, ook in het buitenland is deze kaas ontzettend populair. Goudse kaas wordt tot op de dag van vandaag volgens een authentiek Nederlands recept bereid. Bovendien is de Goudse Jong Belegen kaas extra gezond aangezien er minder zout aan wordt toegevoegd. Goudse Jong Belegen kaas is er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er ook bijzondere specialiteiten zoals Asperge kaas, Vivaldi kaas, Notenmelange kaas en Lentemelange kaas. Al deze kazen zijn heerlijk zacht en romig van smaak.