‘Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 7-8 weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een coolpack. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.’
Walter Peters
Versgarantie Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 7-8 weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een coolpack. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.
Even voorstellen Goudsekaasshop.nl is onderdeel van Kaashandel Peters. Een echt familiebedrijf met 50 jaar kaas ervaring. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt zijn we één van de meest vooraanstaande kaasleveranciers in Nederland. Lees hier verder over ons bedrijf.
Ons motto: Deel uw kaas met vrienden, familie en kennissen. Kaas is gezond, kaas is genieten, kaas maakt vrienden!
Aflevergarantie Wij bieden een breed assortiment tegen scherpe prijzen aan en zo laag mogelijke verzendkosten. Alle producten worden zeer zorgvuldig verpakt en verstuurd. Alle zendingen wereldwijd zijn voor 100% verzekerd, dus bieden wij een 100% aflevergarantie. U kunt uw pakket altijd nauwkeurig volgen via track en trace, zodat u goed op de hoogte bent wanneer uw pakket geleverd wordt.
Versgarantie Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 7-8 weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een coolpack. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.
Kaasgeschenk
Klik bij "verzending" op ander afleveradres. Zo hebt u een origineel en heerlijk cadeau voor uw relaties! U kunt ook een persoonlijke boodschap toevoegen op de check-out pagina. Die komt in geprinte vorm bij uw cadeau (order). Tevens kunt u een leuke geschenkdoos of mand uitzoeken waar u uw producten in wilt laten bezorgen.
Maaslander
Geniet van een echte Hollandse kaas gemaakt van koeienmelk met onze selectie van Maaslander kazen. De Maaslander kaas is een favoriet van veel Nederlanders, en dat is niet voor niets. Je zou de smaak kunnen omschrijven als vol, smeuïg en romig, en niet al te sterk of overheersend. Een echte allemansvriend en bovendien veelzijdig te gebruiken in de keuken. Of je nu Hollandse of internationale gerechten op tafel zet.
Wat de Maaslander onderscheidt van andere kazen is een stapje in het productieproces. Deze kaas bevat namelijk nog het laagje room van de melk dat normaliter wordt verwijderd. En de toevoeging van de niet-afgeroomde melk is wat de kaas die romige smaakbeleving geeft. Ook worden Maaslander kazen minder lang gepekeld, waardoor ze minder zout zijn dan andere kazen.
Snijd er dunne of dikke plakken van om je boterham mee te beleggen, of eet hem zo uit het vuistje. Ook is deze kaas erg geschikt om te smelten. Verwerk hem dus naar hartelust in je wereldgerechten, zoals lasagna, burrito’s of ovenschotels. Of ga voor een klassieke tosti.
Onze verschillende Maaslander kazen
In ons assortiment vind je verschillende Maaslander kazen gemaakt van Hollandse weidemelk, allen 50+. Ga voor jonge kaas, jong belegen of belegen. De belegen kaas is langer gerijpt waardoor deze iets harder is en een net wat vollere smaak heeft. Ook bevat de belegen kaas minder lactose dan de jonge kaas. De smaak van de jonge kaas is iets milder en deze smelt net even wat makkelijker.
Onze Maaslander kaas verkopen wij in één stuk, welke we vacuum verpakt en gekoeld naar je opsturen. Doordat hij is gevacuümeerd is de kaas erg lang houdbaar; zo’n twee maanden. Zodra de verpakking is geopend en de kaas is aangesneden, is deze tot zo’n 4 weken houdbaar in de koelkast. Je kunt dus lang van je bestelling genieten.
‘Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 7-8 weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een coolpack. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.’