‘Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 7-8 weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een coolpack. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.’
Walter Peters
Versgarantie Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 7-8 weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een coolpack. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.
Even voorstellen Goudsekaasshop.nl is onderdeel van Kaashandel Peters. Een echt familiebedrijf met 50 jaar kaas ervaring. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt zijn we één van de meest vooraanstaande kaasleveranciers in Nederland. Lees hier verder over ons bedrijf.
Ons motto: Deel uw kaas met vrienden, familie en kennissen. Kaas is gezond, kaas is genieten, kaas maakt vrienden!
Aflevergarantie Wij bieden een breed assortiment tegen scherpe prijzen aan en zo laag mogelijke verzendkosten. Alle producten worden zeer zorgvuldig verpakt en verstuurd. Alle zendingen wereldwijd zijn voor 100% verzekerd, dus bieden wij een 100% aflevergarantie. U kunt uw pakket altijd nauwkeurig volgen via track en trace, zodat u goed op de hoogte bent wanneer uw pakket geleverd wordt.
Versgarantie Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 7-8 weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een coolpack. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.
Kaasgeschenk
Klik bij "verzending" op ander afleveradres. Zo hebt u een origineel en heerlijk cadeau voor uw relaties! U kunt ook een persoonlijke boodschap toevoegen op de check-out pagina. Die komt in geprinte vorm bij uw cadeau (order). Tevens kunt u een leuke geschenkdoos of mand uitzoeken waar u uw producten in wilt laten bezorgen.
Wijnkaas
Veel mensen combineren een blokje kaas regelmatig met een goed glas wijn. De romige smaak van de kaas complementeert de uitgesproken fruitige smaak van rode wijn namelijk uitermate goed. Ben jij ook zo dol op een glaasje wijn? Dan is de speciale wijnkaas helemaal iets voor jou!
Veel mensen combineren een blokje kaas regelmatig met een goed glas wijn. De romige smaak van de kaas complementeert de uitgesproken fruitige smaak van rode wijn namelijk uitermate goed. Ben jij ook zo dol op een glaasje wijn? Dan is de speciale wijnkaas helemaal iets voor jou! Bij deze kaas hoef je de wijn namelijk niet meer toe te voegen, want dat hebben ze al gedaan tijdens het rijpingsproces.Deze unieke kaassoort misstaat zeker niet op een lekker kaasplankje, maar is ook lekker door een zoete en zomerse salade.
Wijnkaas wordt ongeveer 4 maanden lang gerijpt. In de laatste twee weken word de kaas geweekt in rode wijn. Dit betekent dat de kaas in een vat met rode wijn wordt ondergedompeld. Hierin blijft de kaas twee weken liggen, zodat de smaak van de rode wijn tot diep in de kaas kan trekken. De textuur van de kaas blijft romig en zacht, maar de smaak wordt hierdoor uitgesproken en fruitig. Daarnaast heeft wijnkaas een plezierige nasmaak, waarin je de wijn pas écht kunt proeven. Door dit authentieke rijpingsproces is wijnkaas zeer gewild bij de échte kaasliefhebber. Ga je binnenkort een kaasplankje maken? Vergeet dan vooral de wijnkaas niet. Want deze kaas is niet alleen heerlijk in combinatie met wijn, maar ook met andere smaken zoals Serranoham en olijven.
Er zijn veel verschillende soorten wijnkaas op de markt, omdat wijnkaas gemaakt wordt van verschillende soorten melk. Voor het maken van wijnkaas heb je namelijk een romige en zachte kaas nodig. Veel kaasmakerijen kiezen daarom voor geitenmelk, maar ook de zachte koeienmelk uit de Zwitserse Alpen is zeer populair. Wil jij de wijnkaas uitproberen? Probeer ze dan allemaal. Wij kunnen ze in vacuüm verpakken zodat jij je niet druk hoeft te maken over de houdbaarheid en nog lang van de kaas kunt genieten.
‘Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 7-8 weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een coolpack. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.’