Wynendale

Wynendale
Wynendale is een zachte kaas uit de omgeving van Brugge, gemaakt met Belgische melk. Deze ambachtelijke kaas wordt gemaakt volgens een eeuwenoud Vlaams recept.
Omschrijving / Wynendale
Wynendale is een zachte kaas uit de omgeving van Brugge, gemaakt met Belgische melk. Deze ambachtelijke kaas wordt gemaakt volgens een eeuwenoud Vlaams recept. Tijdens het rijpingsproces wordt de korst van deze ronde kaas meermaals met de hand gewassen, wat resulteert in een kenmerkende, licht kruidige smaak gekenmerkt door robuuste en fruitige aroma's. Geniet van de unieke smaakbeleving van Wynendale, een pareltje uit de Belgische kaascultuur.
Ingrediënten:
Vet 50+, gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel
Kwaliteit:
Uw kaas wordt vers gesneden en vacuüm verpakt!
De harde structuur van deze kaas maakt hem uitermate geschikt voor verzending per post.
Extra informatie
Afmeting hele kaas | 26cm Ø x 5 cm H |
---|---|
Merk | Passendale |
Smaaksterkte | Mild |
Land afkomst | België
![]() |
Voedingswaarde | per 100 gram |
Vet (gr) | 28 |
Verzadigd Vet (gr) | 20 |
Calcium (mg) | 1,8 |
Calorieën (kcal) | 328 |
Kilojoules (KJ) | 1359 |
Koolhydraten (gr) | 0 |
Eiwit (gr) | 19 |
Melksoort | Koe
![]() |
Glutenvrij | Nee |
Soort stremsel | Lebstremsel |
Suikervrij | Nee |
Kan sporen bevatten van pinda. | Ja |
Eetbare kaaskorst | Nee |
Lactosevrij | Nee |
Gepasteuriseerd Ja/Nee | Gepasteuriseerd |
Beperkte houdbaarheid | Nee |