Bierkaas - Abdijkaas

Bierkaas - Abdijkaas

Bent u een liefhebber van zowel kaas als bier? Dan is een bierkaas zoals de Hertog Jan echt iets voor u. Of houdt u van een authentieke paterskaas met een rijke historie? Dan is de Abdijkaas St. Bernardus alles wat u zoekt.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
  1. Waardering:
    90%
    (3)
    Chimay Grand Cru
    Gewicht:
    Kies uw gewicht
    Voeg toe aan verlanglijst
    Toevoegen om te vergelijken
  2. Waardering:
    100%
    (3)
    Abdijkaas St. Bernardus
    Gewicht:
    Kies uw gewicht
    Voeg toe aan verlanglijst
    Toevoegen om te vergelijken
  3. Bierkaas - Hertog Jan | Hele kaas 5,4 kilo Bierkaas - Hertog Jan | Hele kaas 5,4 kilo
    -10% korting
    Waardering:
    100%
    (1)
    Bierkaas - Hertog Jan | Hele kaas 5,4 kilo
    Speciale prijs € 111,55 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 123,95 Bekijk verzendkosten
    Voeg toe aan verlanglijst
    Toevoegen om te vergelijken
  4. Bierkaas Paulus - Abdijkaas | Hele kaas 2 kilo Bierkaas Paulus - Abdijkaas | Hele kaas 2 kilo
    -10% korting
    Rating:
    0%
    Bierkaas Paulus - Abdijkaas | Hele kaas 2 kilo
    Speciale prijs € 41,35 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 45,90 Bekijk verzendkosten
    Voeg toe aan verlanglijst
    Toevoegen om te vergelijken
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Hertog Jan

Voor liefhebbers van bier én kaas is er de bierkaas Hertog Jan. Deze kaas is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen bierbrouwerij Hertog Jan en kaasmaker Jos Mathijssen uit Udenhout. Een karaktervolle kaas die romig en vol van smaak is. Bierkaas is iets zoeter dan gewone kaas en heeft de bittere nasmaak van bier. Deze kaas is gemaakt met Hertog Jan Grand Prestige.

Paulus Abbey

Een andere heerlijke bierkaas is de Paulus Abbey, of Paulus Abdijkaas. Dit is eigenlijk een mix tussen een bierkaas en een abdijkaas. De Paulus Abbey wordt volgens authentiek recept uit Gouda bereid met enkel de beste Nederlandse melk. Hieraan wordt vervolgens een uniek bier toegevoegd. Dit bier wordt gemaakt volgens de traditionele methode in de Paulusabdij.

Abdijkaas St. Bernardus

De Abdijkaas St. Bernardus is een paterskaas met een rijke historie. De productie van deze bijzondere kaas begon al ruim een eeuw geleden in Watou, België. Tegenwoordig is de productie in handen van Belgomilk in Moorslede. De Abdijkaas St. Bernardus is vol, romig en zacht van smaak. Ook kenmerkt het kaasje zich door een milde nootachtige smaak. Bovendien geeft het traditionele recept in combinatie met de rijping de St. Bernardus een authentiek karakter.

Chimay Grand Cru

De Chimay Grand Cru vindt zijn herkomst in Frankrijk, waar de authentieke trappistenkaas in 1876 een feit werd. Deze halfharde trappistenkaas wordt gemaakt van volle melk. Deze streekmelk wordt geoogst bij 250 lokale boeren. Dankzij deze verse streekmelk uit het Land van Chimay heeft de kaas een volle en tegelijkertijd milde smaak. Ook draagt de rijpingstijd van 4 weken bij aan het unieke karakter van de Chimay Grand Cru.