Bierkaas Paulus - Abdijkaas

Een kaas op smaak gebracht met bier - dat is echt iets om van te genieten. Bierkaas Paulus - Abdijkaas wordt volgens een authentiek recept uit Gouda bereid met alleen de beste Nederlandse melk. Vervolgens voegen we een uniek bier toe, gemaakt volgens de traditionele methode die wordt gebruikt in de Paulusabdij. Het rijpen van de kaas duurt ongeveer acht weken totdat de smaak precies goed is.

Gewicht:
  • CHECK HOE WIJ VERPAKKEN EN VERSTUREN

Een kaas op smaak gebracht met bier - dat is echt iets om van te genieten. Bierkaas Paulus - Abdijkaas wordt volgens een authentiek recept uit Gouda bereid met alleen de beste Nederlandse melk. Vervolgens voegen we een uniek bier toe, gemaakt volgens de traditionele methode die wordt gebruikt in de Paulusabdij. Het rijpen van de kaas duurt ongeveer acht weken totdat de smaak precies goed is. Het resultaat is een fijne Nederlandse Gouda die de zachte zoutheid van een goed gerijpte kaas combineert met de frisse, lichtjes bittere fruitigheid van Paulus Bier. Een kaas die je laat verlangen naar meer.

Ingrediënten: 
Vet 52+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, bier, vitamines A, B en D

Kwaliteit:
Wij snijden uw bierkaas - abdijkaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van bierkaas is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Voedingswaarden – allergenen
Afmeting hele kaas +/- 19 cm Ø x 7 cm H
Merk Paulus Abbey
Smaaksterkte Pittig
Land afkomst Nederland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32,5
Verzadigd Vet (gr) 20
Calcium (mg) 784
Calorieën (kcal) 368
Kilojoules (KJ) 1526
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 25,5
Natrium (mg) 751
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Ja
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Nee
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bierkaas Paulus - Abdijkaas
Uw waardering

No Related Posts