Weinkäse Landle
Weinkäse Landle
Ländle Weinkäse wordt gemaakt van de fijnste verse Alpenmelk en op ambachtelijke wijze gerijpt en verzorgd. De Ländle Weinkäse rijpt gedurende een periode van 4 maanden in een natuurlijke kelder. In de laatste 2 weken wordt het gepekeld met rode wijn.
Omschrijving / Weinkäse Landle
Ländle Weinkäse wordt gemaakt van de fijnste verse Alpenmelk en op ambachtelijke wijze gerijpt en verzorgd. De Ländle Weinkäse rijpt gedurende een periode van 4 maanden in een natuurlijke kelder. In de laatste 2 weken wordt het gepekeld met rode wijn.
Door dit bijzondere rijpingsproces krijgt de kaas zijn karakteristieke donkerrode, bijna zwarte natuurlijke korst. De smaak van Ländle Weinkäse is licht zoet en fruitig en met een harmonieuze noot.
Consumptie suggestie
Open 20 minuten voor consumptie en laat het op kamertemperatuur staan om het aroma en de smaak te accentueren en te versterken.
Ingrediënten:
50+, gepasteuriseerde melk, keukenzout, culturen van micro-organismen, microbieel stremsel, rode wijn (in de korst). Ländle Weinkäse is lactosevrij*.
Kwaliteit
Uw Ländle Weinkäse is vers gesneden en vacuüm verpakt!
Door de harde structuur van Ländle Weinkäse is deze perfect geschikt voor verzending per post.Dit is een originele Ländle Weinkäse.
Extra informatie
Afmeting hele kaas | 25 cm Ø x 7 cm H |
---|---|
Smaaksterkte | Pittig |
Land afkomst | Oostenrijk |
Voedingswaarde | per 100 gram |
Vet (gr) | 30 |
Verzadigd Vet (gr) | 20 |
Calcium (mg) | 240 |
Calorieën (kcal) | 370 |
Kilojoules (KJ) | 1535 |
Koolhydraten (gr) | 0 |
Eiwit (gr) | 25 |
Melksoort | Koe |
Glutenvrij | Nee |
Soort stremsel | Vegetarisch stremsel (microbieel) |
Suikervrij | Nee |
Kan sporen bevatten van pinda. | Ja |
Eetbare kaaskorst | Nee |
Lactosevrij | Ja |
Gepasteuriseerd Ja/Nee | Gepasteuriseerd |
Beperkte houdbaarheid | Nee |