Bastiaansen BIO Jong Belegen

Bastiaansen BIO Jong Belegen
Bastiaansen Jong Belegen kaas is perfect gerijpt gedurende minstens 6 weken, wat resulteert in een subtiel pittige, maar nog steeds milde en aromatische smaak.


Omschrijving / Bastiaansen BIO Jong Belegen
Bastiaansen Jong Belegen kaas is perfect gerijpt gedurende minstens 6 weken, wat resulteert in een subtiel pittige, maar nog steeds milde en aromatische smaak. Deze kaas biedt een romige en toch stevige textuur. Geniet van de heerlijke balans tussen de rijping en de verrukkelijke eigenschappen van Bastiaansen Jong Belegen, die elke hap tot een waar genot maken.
Ingredienten:
Vet 50+, gepasteuriseerde biologische KOEMELK, zout, zuursel, vegetarisch stremsel
Kwaliteit:
Uw kaas wordt vers gesneden en vacuüm verpakt!
Door de harde structuur van de Nederlandse kaas maakt de kaas perfect geschikt voor verzending per post.
Biologische kaas
Biologische kaas onderscheidt zich niet alleen door zijn pure karakter, maar ook doordat er geen kleurstoffen of conserveermiddelen worden gebruikt. Deze kaas wordt gemaakt van melk afkomstig van dieren die zoveel mogelijk buiten grazen in kruidenrijk grasland. Er worden geen bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt, wat bijdraagt aan het bevorderen van biodiversiteit in en rondom de boerderij. Bovendien worden delen van het land gereserveerd voor weide- en andere vogels, waardoor de natuur een belangrijke rol speelt in het productieproces van biologische kaas.
Extra informatie
Merk | Bastiaansen Bio |
---|---|
Smaaksterkte | Mild |
Land afkomst | Nederland
![]() |
Voedingswaarde | per 100 gram |
Vet (gr) | 32,8 |
Verzadigd Vet (gr) | 22 |
Calcium (mg) | 2,17 |
Calorieën (kcal) | 391 |
Kilojoules (KJ) | 1620 |
Koolhydraten (gr) | 0 |
Eiwit (gr) | 23,9 |
Melksoort | Koe
![]() |
Glutenvrij | Nee |
Soort stremsel | Vegetarisch stremsel (microbieel)
![]() |
Suikervrij | Ja |
Kan sporen bevatten van pinda. | Ja |
Eetbare kaaskorst | Nee |
Lactosevrij | Ja
![]() |
Gepasteuriseerd Ja/Nee | Gepasteuriseerd |
Beperkte houdbaarheid | Nee |