Tilsiter Kaas uit Zwitserland
Tilsiter Kaas uit Zwitserland
De kaas is smeuïg van textuur en laat een zachte nasmaak achter die doet verlangen naar meer.
Gekoelde en snelle levering - Super vers - Vacuüm verpakt en Lang houdbaar
Tilsiter Kaas uit Zwitserland
De kaas is smeuïg van textuur en laat een zachte nasmaak achter die doet verlangen naar meer.
Tilsiter is een mooie, romige Zwitserse kaas met een vetpercentage van 45%. Het is een gele kaas met een harde gewassen korst, gemaakt van koemelk van echte alpenkoeien. Deze kaas is zacht van smaak en wordt gemaakt naar een recept van Otto Wartmann. Dat maakt dat deze kaas is vervaardigd volgens geheel nieuwe kwaliteitsstandaarden, waarbij de kaas met liefde wordt behandeld en dat is te proeven. Volgens Otto Wartmann is het maken van kaas een kunstvorm en kunst moet je koesteren. Deze kaas wordt dan ook graag gekocht door echte kaasliefhebbers.
Tilsiter is een kaas die het beste tot zijn recht komt uit het vuistje. Het is een stevige kaas met een romige smaak die goed in blokjes gegeten kan worden bij een glas rode wijn. De kaas is smeuïg van textuur en laat een zachte nasmaak achter die doet verlangen naar meer. Tegenwoordig wordt deze kaas ook steeds vaker als beleg op brood gebruikt.
Ingrediënten:
Vet 45+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout
Kwaliteit:
Uw kaas wordt vers gesneden en vacuüm verpakt!
De harde structuur van de Zwitserse Tilsiter kaas maakt hem perfect geschikt voor verzending per post. Dit is een originele Zwitserse kaas
Afmeting hele kaas | 24 x 8 cm |
---|---|
Merk | Tilsiter |
Smaaksterkte | Pittig |
Land afkomst | Zwitserland |
Voedingswaarde | per 100 gram |
Vet (gr) | 26 |
Verzadigd Vet (gr) | 17 |
Calcium (mg) | 700 |
Calorieën (kcal) | 339 |
Koolhydraten (gr) | 1.9 |
Eiwit (gr) | 24 |
Natrium (mg) | 753 |
Melksoort | Koe |
Glutenvrij | Nee |
Soort stremsel | Lebstremsel |
Suikervrij | Nee |
Kan sporen bevatten van pinda. | Ja |
Eetbare kaaskorst | Nee |
Lactosevrij | Nee |
Gepasteuriseerd Ja/Nee | Gepasteuriseerd |
Beperkte houdbaarheid | Nee |