Tilsiter Kaas uit Zwitserland

De kaas is smeuïg van textuur en laat een zachte nasmaak achter die doet verlangen naar meer.

Gewicht:
  • CHECK HOE WIJ VERPAKKEN EN VERSTUREN

Romige Tilsiter

Tilsiter is een mooie, romige Zwitserse kaas met een vetpercentage van 45%. Het is een gele kaas met een harde gewassen korst, gemaakt van koemelk van echte alpenkoeien. Deze kaas is zacht van smaak en wordt gemaakt naar een recept van Otto Wartmann. Dat maakt dat deze kaas is vervaardigd volgens geheel nieuwe kwaliteitsstandaarden, waarbij de kaas met liefde wordt behandeld en dat is te proeven. Volgens Otto Wartmann is het maken van kaas een kunstvorm en kunst moet je koesteren. Deze kaas wordt dan ook graag gekocht door echte kaasliefhebbers.

De mogelijkheden

Tilsiter is een kaas die het beste tot zijn recht komt uit het vuistje. Het is een stevige kaas met een romige smaak die goed in blokjes gegeten kan worden bij een glas rode wijn. De kaas is smeuïg van textuur en laat een zachte nasmaak achter die doet verlangen naar meer. Tegenwoordig wordt deze kaas ook steeds vaker als beleg op brood gebruikt.

Ingrediënten:
Vet 45+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, vitamine A, B en D

Kwaliteit:
Uw kaas wordt vers gesneden en vacuüm verpakt!
De harde structuur van de Zwitserse Tilsiter kaas maakt hem perfect geschikt voor verzending per post. Dit is een originele Zwitserse kaas



Tilsiter cheese

Voedingswaarden – allergenen
Afmeting hele kaas 24 x 8 cm
Merk Tilsiter
Smaaksterkte Pittig
Land afkomst Zwitserland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 26
Verzadigd Vet (gr) 17
Calcium (mg) 700
Calorieën (kcal) 339
Kilojoules (KJ) n.v.t.
Koolhydraten (gr) 1.9
Eiwit (gr) 24
Natrium (mg) 753
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Ja
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Nee
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Nee
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tilsiter Kaas uit Zwitserland
Uw waardering

No Related Posts