Gesneden kaas Jong Biologische kaas 48+ | 75 gram in plakken

Gesneden kaas | Plakken kaas Biologisch Kaas 48+ Jong
SKU 5055710919260
Scroll naar beneden voor meer informatie over ingrediënten en andere details.
icon

RUIM 350 SOORTEN KAAS - VERS VAN HET MES & VACUÜM VERPAKT

icon

Minimaal 7 weken houdbaar - Kaaspapier gratis meegeleverd

icon

KAASVERKOPERS SINDS 1970 - VOOR PARTICULIERE & ZAKELIJKE KLANTEN

icon

GEKOELDE LEVERING MET AFLEVER- & VERSGARANTIE

icon

KAASGESCHENK? VERANDER AFLEVERADRES IN CHECK-OUT

Omschrijving / Gesneden kaas Jong Biologische kaas 48+ | 75 gram in plakken

per 100g
Energie: 1575kJ/380kcal
Vetten: 31.4g
Waarvan Verzadigd Vetzuren: 21.3g
Koolhydraten: 0g
Waarvan Suikers: 0g
Vezels: 0g
Eiwitten: 24.3g
Zout: 1.49gper 100g
Energie: 1575kJ/380kcal
Vetten: 31.4g
Waarvan Verzadigd Vetzuren: 21.3g
Koolhydraten: 0g
Waarvan Suikers: 0g
Vezels: 0g
Eiwitten: 24.3g
Zout: 1.49gper 100g
Energie: 1575kJ/380kcal
Vetten: 31.4g
Waarvan Verzadigd Vetzuren: 21.3g
Koolhydraten: 0g
Waarvan Suikers: 0g
Vezels: 0g
Eiwitten: 24.3g
Zout: 1.49gper 100g
Energie: 1575kJ/380kcal
Vetten: 31.4g
Waarvan Verzadigd Vetzuren: 21.3g
Koolhydraten: 0g
Waarvan Suikers: 0g
Vezels: 0g
Eiwitten: 24.3g
Zout: 1.49gper 100g
Energie: 1575kJ/380kcal
Vetten: 31.4g
Waarvan Verzadigd Vetzuren: 21.3g
Koolhydraten: 0g
Waarvan Suikers: 0g
Vezels: 0g
Eiwitten: 24.3g
Zout: 1.49gper 100g
Energie: 1575kJ/380kcal
Vetten: 31.4g
Waarvan Verzadigd Vetzuren: 21.3g
Koolhydraten: 0g
Waarvan Suikers: 0g
Vezels: 0g
Eiwitten: 24.3g
Zout: 1.49gper 100g
Energie: 1575kJ/380kcal
Vetten: 31.4g
Waarvan Verzadigd Vetzuren: 21.3g
Koolhydraten: 0g
Waarvan Suikers: 0g
Vezels: 0g
Eiwitten: 24.3g
Zout: 1.49g

Extra informatie

Glutenvrij Nee
Suikervrij Nee
Kan sporen bevatten van pinda. Nee
Eetbare kaaskorst Nee
Lactosevrij Nee
Gepasteuriseerd Ja/Nee Gepasteuriseerd
Beperkte houdbaarheid Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Gesneden kaas Jong Biologische kaas 48+ | 75 gram in plakken
Uw waardering:
Laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.