Boerenlunch Kaasje Naturel | +/- 900 gram

Vraag stellen over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 11,95

Korte omschrijving Boerenlunch Kaasje Naturel | +/- 900 gram

Lekker en romig boerenlunchkaasje!

Goudsekaasshop.nl: Boerenlunch Kaasje Naturel | +/- 900 gram online kopen

Meer afbeeldingen

  • Goudsekaasshop.nl: Boerenlunch Kaasje Naturel | +/- 900 gram online kopen
  • Goudsekaasshop.nl: Boerenlunch Kaasje Naturel | +/- 900 gram online kopen

Eigenschappen Boerenlunch Kaasje Naturel | +/- 900 gram

Zeer smaakvol boerenkaasje Naturel. Natuurlijk is dit boerenlunch kaasje hand- en ambachtelijk gemaakt!

Lekker om zo te eten of als geschenk te geven.

De kaas is 8-10 weken natuur gerijpt.

Gewicht: +/- 900 gram

Ingrediënten: Vet 48+, ongepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D

Kwaliteit
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Deze kaas is een orginele Hollandse boerenkaas:
Orginal Dutch Farmhouse Cheese

Extra informatie

Afmeting hele kaas +/- 13 cm Ø x 6,5 cm H
Merk Huismerk vers gesneden
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32,5
Verzadigd Vet (gr) 20
Calcium (mg) 815
Calorieën (kcal) 368
Kilojoules (KJ) 1526
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 25,5
Natrium (mg) 820
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Nee
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept Krieltjespot met beenham en boerenkaas

Bereidingstijd: 20-30 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:
50 gr. gezouten cashewnoten,
50 gr. gezouten amandelen of pecannoten,
200 gr. beenham dikke plak,
200 gr. belegen boerenkaas aan een stuk,
5 lente-uitjes,
4 eetlepels zonnebloemolie,
1 kg. voorgekookte krielaardappeltjes,
2 teentjes knoflook,
1 eetlepel kerriepoeder,
125 ml. creme fraiche,
2 eetlepels fijngesneden koriander,
vers of diepvries.

Hulpmiddelen:
Wok

Voorbereiding:
Hak de helft van de noten fijn en bewaar de andere helft voor garnering. Snijd de beenham in smalle reepjes en de boerenkaas in blokjes. Verdeel de lente-uitjes in ringetjes.

Bereidingswijze
Verhit 3 eetlepels olie in de wok. Voeg 2 geperste teentjes knoflook, lente-ui, kerriepoeder en krielaardappeltjes toe en roerbak 10 minuten. Schep de krieltjes uit de wok. Verhit 1 eetlepel olie en bak hierin de gehakte noten. Meng de creme fraiche en 1 eetlepel koriander erdoor en blijf roeren tot een gladde saus ontstaat. Schep de krieltjes en de hamreepjes erdoor en als deze warm zijn de kaasblokjes. Serveer het gerecht bestrooid met de rest van de noten en de koriander.

Serveertips:
Lekker met een salade van wilde spinazie met een balsamico-dressing.


Dit recept wordt u aangeboden door:
     Smulweb

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: