Appenzeller Goud - Surchoix

Appenzeller Classic, beter bekend als Appenzeller Zacht, is een van de voornaamste Zwitserse kaassoorten. De Appenzeller Zacht is licht pittig dankzij het geheime kruidenmengsel en de rijpingsperiode van minimaal 3 maanden.

Herkomst

Appenzeller staat bekend als een van de pittigste Zwitserse kazen. Deze unieke kaas wordt dan ook tijdens de rijpingsperiode regelmatig met de hand ingewreven met een bijzonder kruidenmengsel. Het recept van dit kruidenmengsel wordt nog altijd geheim gehouden. De kaas heeft zijn unieke, pittige smaak te danken aan de behandeling met dit kruidenmengsel, in combinatie met de natuurlijke, zuivere rauwe koemelk.


Ingrediënten: 
Vet 45+, ongepasteuriseerde koemelk, stremsel, zuursel, zout, kruidenmengsel

Kwaliteit:
Uw stuk Appenzeller Classic wordt vers gesneden en vervolgens vacuüm verpakt.
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Combinatie

Dankzij de licht pittige smaak is de Appenzeller Zacht heerlijk als smakelijk beleg op uw boterham. Daarnaast kunt u de kaas ook op het vuistje eten als heerlijk tussendoortje. Of wat dacht u van een lekker kaasplankje, aangevuld met andere kazen, fruit of noten? Serveer hier een frisse witte wijn bij en u zult ongetwijfeld genieten!

Speciale prijs € 8,25 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 8,25 Bekijk verzendkosten
Gewicht:
  • CHECK HOE WIJ VERPAKKEN EN VERSTUREN

Appenzeller Classic, beter bekend als Appenzeller Zacht, is een van de voornaamste Zwitserse kaassoorten. De Appenzeller Zacht is licht pittig dankzij het geheime kruidenmengsel en de rijpingsperiode van minimaal 3 maanden.

Herkomst

Appenzeller staat bekend als een van de pittigste Zwitserse kazen. Deze unieke kaas wordt dan ook tijdens de rijpingsperiode regelmatig met de hand ingewreven met een bijzonder kruidenmengsel. Het recept van dit kruidenmengsel wordt nog altijd geheim gehouden. De kaas heeft zijn unieke, pittige smaak te danken aan de behandeling met dit kruidenmengsel, in combinatie met de natuurlijke, zuivere rauwe koemelk.


Ingrediënten: 
Vet 45+, ongepasteuriseerde koemelk, stremsel, zuursel, zout, kruidenmengsel

Kwaliteit:
Uw stuk Appenzeller Classic wordt vers gesneden en vervolgens vacuüm verpakt.
Dankzij de harde structuur van Zwitserse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Combinatie

Dankzij de licht pittige smaak is de Appenzeller Zacht heerlijk als smakelijk beleg op uw boterham. Daarnaast kunt u de kaas ook op het vuistje eten als heerlijk tussendoortje. Of wat dacht u van een lekker kaasplankje, aangevuld met andere kazen, fruit of noten? Serveer hier een frisse witte wijn bij en u zult ongetwijfeld genieten!

Voedingswaarden – allergenen
Afmeting hele kaas +/- 29 cm Ø x 8 cm H
Merk Appenzeller
Smaaksterkte Pikant
Land afkomst Zwitserland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32
Verzadigd Vet (gr) 19
Calcium (mg) 950
Calorieën (kcal) 411
Kilojoules (KJ) 1625
Koolhydraten (gr) 1
Eiwit (gr) 25
Natrium (mg) 400
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Nee
Lactosevrij Ja
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Nee
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Ja
Recept n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Appenzeller Goud - Surchoix
Uw waardering

No Related Posts