Bastiaansen BIO Geit Belegen

Bastiaansen BIO Geit Belegen
Bastiaansen Biologische Geitenkaas Belegen heeft maar liefst 16 weken mogen rijpen, wat resulteert in een verrukkelijke pittigheid die perfect in balans is.


Omschrijving / Bastiaansen BIO Geit Belegen
Bastiaansen Biologische Geitenkaas Belegen heeft maar liefst 16 weken mogen rijpen, wat resulteert in een verrukkelijke pittigheid die perfect in balans is. Laat je verleiden door de rijke smaak en geniet van de nog steeds goed snijdbare structuur. Bastiaansen Biologische Geitenkaas Belegen is een ware traktatie voor fijnproevers die houden van een uitgesproken karakter en de subtiele complexiteit die rijping met zich meebrengt. Ervaar de ambachtelijke kwaliteit van deze biologische lekkernij.
Ingredienten:
Vet 50+, gepasteuriseerde biologische GEITENMELK, zout, zuursel, vegetarisch stremsel
Kwaliteit:
Uw kaas wordt vers gesneden en vacuüm verpakt!
Door de harde structuur van de Nederlandse kaas maakt de kaas perfect geschikt voor verzending per post.
Biologische Geitenkaas
Ontdek de verrukkelijke smaak van Bastiaansen Biologische Geitenkaas. Deze biologische kaas wordt gemaakt van hoogwaardige biologische geitenmelk. Met liefde en vakmanschap bereid, biedt deze kaas een pure en natuurlijke smaakbeleving. Geniet van de karakteristieke mildheid en romige textuur van Bastiaansen Biologische Geitenkaas, een bewuste keuze voor liefhebbers van biologische en smaakvolle kazen.
Extra informatie
Afmeting hele kaas | 5055710936373 |
---|---|
Merk | Bastiaansen Bio |
Smaaksterkte | Pittig |
Land afkomst | Nederland
![]() |
Voedingswaarde | per 100 gram |
Vet (gr) | 34,3 |
Verzadigd Vet (gr) | 24,9 |
Calcium (mg) | 1,88 |
Calorieën (kcal) | 405 |
Kilojoules (KJ) | 1677 |
Koolhydraten (gr) | 0 |
Eiwit (gr) | 24 |
Melksoort | Geit
![]() |
Glutenvrij | Nee |
Soort stremsel | Vegetarisch stremsel (microbieel)
![]() |
Suikervrij | Ja |
Kan sporen bevatten van pinda. | Ja |
Eetbare kaaskorst | Nee |
Lactosevrij | Ja
![]() |
Gepasteuriseerd Ja/Nee | Gepasteuriseerd |
Beperkte houdbaarheid | Nee |