Gruyère Kaltbach

Waardering:
90% of 100

Deze bijzondere kaas kenmerkt zich door een intens rijke, kruidige smaak. Deze smaak heeft het kaasje kunnen ontwikkelen door rijping in de vochtige zandgrotten van Kaltbach. De Gruyère Kaltbach heeft ondanks de stevige structuur een romig en aromatisch mondgevoel. De smaak valt te omschrijven als intens, harmonisch en robuust, maar zonder een zoutsmaak of scherpe smaak. De Gruyère Kaltbach typeert zich door de typische kruimelige textuur en nootachtige smaak.

Vanaf € 11,75 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 11,75 Bekijk verzendkosten
Gewicht:
  • CHECK HOE WIJ VERPAKKEN EN VERSTUREN

Deze bijzondere kaas kenmerkt zich door een intens rijke, kruidige smaak. Deze smaak heeft het kaasje kunnen ontwikkelen door rijping in de vochtige zandgrotten van Kaltbach. De Gruyère Kaltbach heeft ondanks de stevige structuur een romig en aromatisch mondgevoel. De smaak valt te omschrijven als intens, harmonisch en robuust, maar zonder een zoutsmaak of scherpe smaak. De Gruyère Kaltbach typeert zich door de typische kruimelige textuur en nootachtige smaak.

Ingrediënten:
Vet 49+, ongepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, kruiden

Kwaliteit:
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Gruyère Kaltbach, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Herkomst

De pittige en fruitige Gruyère Kaltbach wordt speciaal gerijpt in zandsteengrotten in de regio Kaltbach in Zwitserland. De totale rijping neemt minstens een jaar in beslag: 9 maanden in de grotten en 3 maanden in de kaasmakerij. Enkel de beste zuivelproducten zijn geschikt voor dit zorgvuldige rijpingsproces. De Gruyère Kaltbach behoort dan ook tot een van de allerbeste in Zwitserland. Jaarlijks komen er vele toeristen naar de zandsteengrotten in Kaltbach om met eigen ogen te zien hoe deze bijzondere kaas zijn kenmerkende en unieke smaak ontwikkelt.

Combinatie

De pittige en fruitige Gruyère Kaltbach wordt speciaal gerijpt in zandsteengrotten in de regio Kaltbach in Zwitserland. De totale rijping neemt minstens een jaar in beslag: 9 maanden in de grotten en 3 maanden in de kaasmakerij. Enkel de beste zuivelproducten zijn geschikt voor dit zorgvuldige rijpingsproces. De Gruyère Kaltbach behoort dan ook tot een van de allerbeste in Zwitserland. Jaarlijks komen er vele toeristen naar de zandsteengrotten in Kaltbach om met eigen ogen te zien hoe deze bijzondere kaas zijn kenmerkende en unieke smaak ontwikkelt.


Extra informatie
Afmeting hele kaas 65 cm Ø x 13 cm H
Merk Gruyère
Smaaksterkte Pittig
Land afkomst Zwitserland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32
Verzadigd Vet (gr) 21,5
Calcium (mg) 823
Calorieën (kcal) 396
Kilojoules (KJ) 1645
Koolhydraten (gr) 1
Eiwit (gr) 24
Natrium (mg) 848
Melksoort Koe
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Vegetarisch stremsel (microbieel)
Suikervrij Nee
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Lactosevrij Nee
Gepasteuriseerd Nee
Beperkte houdbaarheid Nee
Gemaakt van Weidemelk Weidemelk is melk afkomstig van boerderijen waar de koeien van het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gruyère Kaltbach
Uw waardering

No Related Posts