Jong Belegen Goudse Kaas | Extra Kwaliteit | 1 Kilo

Waardering:
100% of 100

Lekker zacht en smeuïg van smaak. Extra kwaliteit kaas met minder zout.

Speciale prijs € 9,95 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 12,95 Bekijk verzendkosten
-23%
korting
  • CHECK HOE WIJ VERPAKKEN EN VERSTUREN

Extra kwaliteit kaas. Smaakt heerlijk romig en is tevens minder zout.
De kaas is 8-10 weken natuur gerijpt.

Ingrediënten:
Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D

Kwaliteit
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Voedingswaarden – allergenen
Beperkte houdbaarheid Beperkte houdbaarheid
Afmeting hele kaas +/- 37 cm Ø x 11 cm H
Merk Gouda Premium
Smaaksterkte Mild
Land afkomst Nederland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32,5
Verzadigd Vet (gr) 20
Calcium (mg) 815
Calorieën (kcal) 368
Kilojoules (KJ) 1526
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 25,5
Natrium (mg) 708
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Nee
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Nee
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Nee
Eetbare kaaskorst Nee
Recept

Venkelsoep met Jong Belegen Kaas

Bereidingstijd: 30-60 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:
* 2 grote venkelknollen met mooi groen 
* 1 liter kruidenbouillon
* 1 sjalotje
* 1/2 eetlepel karwijzaad
* 150 g geraspte jong belegen kaas

Bereidingswijze
De venkel schoonmaken, het groen ter garnering achterhouden en de knollen in dunne repen snijden. Het sjalotje snipperen en in de olie goudgeel fruiten, het karwijzaad erbij roeren en nog even meebakken. De bouillon erbij schenken, de venkel toevoegen en in 5 minuten beetgaar koken. Het venkelgroen kleiner snijden en met de kaas bij de soep roeren. Direct serveren.

Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jong Belegen Goudse Kaas | Extra Kwaliteit | 1 Kilo
Uw waardering

No Related Posts