Scroll naar beneden voor meer informatie over ingrediënten en andere details.
Vers garantie
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken deze zorgvuldig in vacuümverpakking. Eenmaal vacuümverpakt blijft de kaas maar liefst 7-8 weken vers. Daarna verzenden we de kaas met een koelpack, zodat we u de allerbeste, verse kwaliteit kunnen garanderen. Zo kunt u volop genieten van uw kaasmoment.
Wij bieden een uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen aan, met zo laag mogelijke verzendkosten. Al onze producten worden met uiterste zorg verpakt en verzonden.
We bieden een volledige leveringsgarantie omdat al onze zendingen wereldwijd voor 100% verzekerd zijn. U kunt uw pakket te allen tijde nauwkeurig volgen via track en trace, zodat u goed op de hoogte bent van de leveringsstatus van uw pakket.
Met deze garanties streven we ernaar om uw winkelervaring zo zorgeloos mogelijk te maken.
Even voorstellen Goudsekaasshop.nl is onderdeel van Kaashandel Peters. Een echt familiebedrijf met 50 jaar kaas ervaring. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt zijn we één van de meest vooraanstaande kaasleveranciers in Nederland. Lees hier verder over ons bedrijf.
Ons motto: Deel uw kaas met vrienden, familie en kennissen. Kaas is gezond, kaas is genieten, kaas maakt vrienden!
Aflever- en Versgarantie Bij ons vindt u een breed assortiment tegen scherpe prijzen met lage verzendkosten. We zorgen ervoor dat al onze producten zorgvuldig worden verpakt en wereldwijd worden verzonden, volledig verzekerd. U kunt uw pakket altijd volgen via track en trace voor leveringsupdates.
Onze versgarantie geldt voor onze kaas, die vers wordt gesneden en vacuüm verpakt voor 7-8 weken houdbaarheid. Met koelpacks verzonden voor optimale kwaliteit. Geniet ten volle van uw kaasmomenten.
Klik bij "verzending" op ander afleveradres. Zo hebt u een origineel en heerlijk cadeau voor uw relaties! U kunt ook een persoonlijke boodschap toevoegen op de check-out pagina. Die komt in geprinte vorm bij uw cadeau (order). Tevens kunt u een leuke geschenkdoos of mand uitzoeken waar u uw producten in wilt laten bezorgen.
Met het Kaasmes Halfzacht Monaco+ Nr.4 ben je iedere zachte en half harde kaas de baas. Dit topkwaliteit mes is onderdeel van de Monaco+ lijn, waarbij meer dan 120 jaar aan ervaring in één lijn is samengevoegd. Het perfecte mes voor de echte kaaskenner en hobbykok.
Hét kaasmes voor zachte en half harde kaas Houd je van koken of ben je een echte kaasliefhebber? Dan is dit kaasmes een onmisbare tool voor in je keuken. Hij biedt je de perfecte oplossing voor het snijden van zachte en half harde kaas. De gaten in het lemmet zorgen tijdens het snijden voor minder weerstand van de kaas.
Kaas blijft niet plakken Daarnaast is er minder contact met de kaas door de non-stick coating en het wafelpatroon. Beide eigenschappen zorgen ervoor dat zachte kaas niet aan het lemmet blijft kleven. Ook is het mes extra scherp en tweezijdig geslepen, zodat deze door een iets stijvere korst kan gaan. Dit alles maakt het serveren van zachte en half harde kaas een makkie.
SPECIFICATIONS
Kleur: Zilver Kaassoort: Zachte en half harde kaas Materiaal: Roestvrijstaal Product afmetingen: 241 x 33 x 8 mm Product gewicht: 116 gram
Extra informatie
Beperkte houdbaarheid
Nee
Merk
Boska
Schrijf uw eigen review
We gebruiken cookies en vergelijkbare tools die nodig zijn zodat je aankopen kan doen, en om je winkelervaringen te verbeteren en om onze diensten te leveren, zoals beschreven in onze Cookieverklaring.
We gebruiken deze cookies ook om te begrijpen hoe klanten onze diensten gebruiken (bijvoorbeeld door websitebezoeken te meten), zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen.
Als je ermee akkoord gaat, gebruiken we ook cookies om je winkelervaring in de webshop te verbeteren, zoals beschreven in onze Cookieverklaring.
Dit omvat het gebruik van cookies van eerste en derde partijen die standaard apparaatgegevens, zoals een unieke ID, opslaan of openen.
Derde partijen gebruiken cookies om persoonlijke advertenties weer te geven en te meten, doelgroepinzichten te genereren en producten te ontwikkelen en te verbeteren.