Reblochon de Savoie

(6)

De Reblochon de Savoie AOP Fermier heeft een dunne schil, welke geel/oranje van kleur is. Deze is geheel bedekt onder een laagje dunne witte schimmel. De binnenkant van de Reblochon is romig en mild. Deze varieert van wit tot ivoor in kleur en kenmerkt zich door enkele kleine gaatjes. De typische smaak van dit kaasje bevat een combinatie van room met een lichte nootachtige smaak.

SKU 5055710924158
Scroll naar beneden voor meer informatie over ingrediënten en andere details.
icon

RUIM 350 SOORTEN KAAS - VERS VAN HET MES & VACUÜM VERPAKT

icon

Minimaal 7 weken houdbaar - Kaaspapier gratis meegeleverd

icon

KAASVERKOPERS SINDS 1970 - VOOR PARTICULIERE & ZAKELIJKE KLANTEN

icon

GEKOELDE LEVERING MET AFLEVER- & VERSGARANTIE

icon

KAASGESCHENK? VERANDER AFLEVERADRES IN CHECK-OUT

Omschrijving / Reblochon de Savoie

Reblochon de Savoie

De Reblochon de Savoie wordt handmatig op de boerderij geproduceerd met melk van dezelfde kudde, tweemaal per dag, net na het melken. Er wordt bij de productie  van deze Franse kaas uitsluitend gebruik gemaakt van rauwe volle melk. De Reblochon de Savoie heeft een heerlijk romige en nootachtige smaak.

Ingrediënten Reblochon de Savoie:
Vet 22+, (LET OP GEMAAKT VAN RAUWE MELK) ongpasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, ei

Kwaliteit Reblochon de Savoie:
Dankzij de harde structuur van Reblochon de Savoie, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Herkomst Reblochon

De oorsprong van de Reblochon de Savoie AOP Fermier kan worden gevonden in de Thônes vallei in de Haute-Savoie, Frankrijk. In de 13e eeuw werd deze Franse kaas voor het eerst geproduceerd. Hiervoor maakten de boeren gebruik van een tweede melkbeurt, welke zeer rijk was aan room. De Reblochon de Savoie heeft dan ook een milde, romige binnenkant met enkele kleine gaatjes. Bij de productie van de Reblochon wordt de melk ongepasteuriseerd verwerkt.

Combinatie

Deze typische Frans kaas wordt vaak gebruikt om Tartiflette te maken. Dit is het toch wel het beroemdste gerecht uit de Savoie. Maar ook voor een kaasplankje leent dit kaasje zich uitstekend. Zonder de Reblochon is uw Franse kaasplankje in ieder geval niet compleet.

En wat u het beste erbij kunt drinken? Een Vin de Savoie is uiteraard bij uitstek hét drankje om te nuttigen bij deze kaas. Denk hierbij aan een Roussette of een witte Bourgogne.

Extra informatie

Afmeting hele kaas 14 cm Ø x 3 cm H
Merk Reblochon
Smaaksterkte Mild
Land afkomst Frankrijk
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 28
Verzadigd Vet (gr) 20,5
Calcium (mg) 1300
Calorieën (kcal) 338
Kilojoules (KJ) 1403
Eiwit (gr) 24
Natrium (mg) 821
Melksoort Koe
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Vegetarisch stremsel (microbieel)
Suikervrij Nee
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Lactosevrij Nee
Gepasteuriseerd Ja/Nee Ongepasteuriseerd / Rauwmelks
Beperkte houdbaarheid Nee

Klantenreviews

Cijfer
Prijs
Uitmuntend
Gereviewd door
Voor mij persoonlijk heel lekkere zachte kaas.
Smaak is heel persoonlijk, dus proberen is de enige manier om te weten.
Cijfer
Prijs
Goed verpakt!!!!
Gereviewd door
Dank voor de snelle service en de professionele verpakking!
Cijfer
Prijs
Alles was goed verpakt en lekker en Alles was correct top
Gereviewd door
Alles was oké
Cijfer
Prijs
Goed kaas
Gereviewd door
Goede smaak
Prijs
Cijfer
Mooie kaas om een heerlijke tartiflette mee te maken.
Gereviewd door
Goed verpakt met koelelememt
Cijfer
Prijs
Reblochon uit de Savoie is lekker
Gereviewd door
Een mooie goed afgesloten, ivm geur, ronde reblochon en zeer goede kwaliteit, voor herhaling vatbaar

6 producten(en)

per pagina
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Reblochon de Savoie
Uw waardering:
Laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.