Roccolo Valtaleggio - CasArrigoni

(1)

Het centripetale verouderingsproces van de Roccolo-kaas, van het oppervlak naar de kern, geeft de kaas een delicate boterachtige textuur naar buiten toe, terwijl het midden wit en kruimelig blijft.

SKU 5055710932061
Scroll naar beneden voor meer informatie over ingrediënten en andere details.
icon

RUIM 350 SOORTEN KAAS - VERS VAN HET MES & VACUÜM VERPAKT

icon

Minimaal 7 weken houdbaar - Kaaspapier gratis meegeleverd

icon

KAASVERKOPERS SINDS 1970 - VOOR PARTICULIERE & ZAKELIJKE KLANTEN

icon

GEKOELDE LEVERING MET AFLEVER- & VERSGARANTIE

icon

KAASGESCHENK? VERANDER AFLEVERADRES IN CHECK-OUT

Omschrijving / Roccolo Valtaleggio - CasArrigoni

Het centripetale verouderingsproces van de Roccolo-kaas, van het oppervlak naar de kern, geeft de kaas een delicate boterachtige textuur naar buiten toe, terwijl het midden wit en kruimelig blijft. Het biedt dus dubbele smaken: een extreem intense en zoete buitenlaag die een licht pittig en fris centrum omsluit. Het is gemiddeld 6 maanden gerijpt.

Consumptie suggestie
Open 20 minuten voor consumptie en laat het op kamertemperatuur staan om het aroma en de smaak te accentueren en te versterken.

Ingrediënten:
Vet 50+, gepasteuriseerde koemelk, zout, melkzuurfermenten (MELK) en stremsel

Kwaliteit
Uw Roccolo kaas wordt vers gesneden en vacuüm verpakt!
De harde structuur van Roccolo kaas maakt het perfect geschikt voor verzending per post. Dit is een originele Italiaanse Roccolo kaas.

Extra informatie

Smaaksterkte Pittig
Land afkomst Italië
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 30
Verzadigd Vet (gr) 26
Calcium (mg) 166
Calorieën (kcal) 347
Kilojoules (KJ) 1439
Koolhydraten (gr) 0,08
Eiwit (gr) 20
Melksoort Koe
Glutenvrij Nee
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Nee
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Lactosevrij Nee
Gepasteuriseerd Ja/Nee Gepasteuriseerd
Beperkte houdbaarheid Nee

Klantenreviews

Cijfer
Prijs
Bijzonder
Gereviewd door
Bijzonder is dit zeker. Bij het binnenste was onze associatie richting feta, maar de kaas wordt gemaakt van koemelk. Leuk om eens te proeven, maar voor mij geen blijvertje.

1 product

per pagina
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Roccolo Valtaleggio - CasArrigoni
Uw waardering:
Laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.