30+ Kaas - Magere Kaas Belegen | Extra Kwaliteit

Waardering:
100% of 100

Bestseller

Belegen 30+ kaas heeft een rijpingstijd van 16 tot 18 weken. Hierdoor krijgt deze kaas zijn pittige smaak. Deze kaas is 40% minder vet en 20% minder zout, en daarom helemaal verantwoord! 

Speciale prijs € 4,70 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 4,70 Bekijk verzendkosten
Gewicht:

Lekkere Belegen 30+ kaas, pittig van smaak maar met minder vet! Deze kaas bevat 30% vet, een stuk minder dan de volvette variant. De smaak is echter nog steeds overheerlijk. Zo kunt u ook op een ‘balans dag’ van een lekker stuk kaas genieten. Belegen kaas heeft een rijpingstijd van 16 tot 18 weken. Hierdoor krijgt deze kaas zijn pittige smaak. Belegen 30+ kaas, is 40% minder vet en 20% minder zout, en daarom helemaal verantwoord! 

Ingrediënten:
Vet 30+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D

Kwaliteit:
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Orginele Gouda Holland Kaas uit Nederland: 
Gouda Holland Cheese 

Lees meer...

Meer gegevens - Ingrediënten
Afmeting hele kaas +/- 37 cm Ø x 11 cm H
Merk Gouda Premium
Smaaksterkte Pittig
Land afkomst Nederland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 16,5
Verzadigd Vet (gr) 10
Calcium (mg) 1030
Calorieën (kcal) 253
Kilojoules (KJ) 1061
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 26,5
Natrium (mg) 760
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Ja
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept

Kaas-maissalade
Bereidingstijd: 0-10 minuten

Ingrediënten voor 4 persoon:
100 gr belegen kaas (30+)

1 klein blikje maiskorrels

1/2 bosje radijs

2 bladen ijsbergsla

2 eetlepels magere mayonaise of slasaus

2 eetlepels magere yoghurt

1/2 eetlepel tomatenketchup

1/2 eetlepel sherry

peper

1 theelepel mosterd

2 takjes peterselie

6 sprieten bieslook

Voorbereiding
Snijd de kosten van de kaas en snijd de kaas in kleine blokjes. Laat de mais in een zeef uitlekken. Was de radijs en snijd ze in plakjes. Was de ijsbergsla en rol de bladeren op. Snijd de sla in dunne repen.

Bereidingswijze:
Maak een sausje van de mayonaise/slasaus, de yoghurt, de tomatenketchup, de sherry, peper en de mosterd.
Was de peterselie ebn het bieslook en knip de kruiden fijn.Meng alles door elkaar.

Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

Lees meer...

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:30+ Kaas - Magere Kaas Belegen | Extra Kwaliteit
Uw waardering

Lees meer...

No Related Posts

Lees meer...