Kaltbach Emmentaler AOP

Kaltbach Emmentaler AOP
Deze 12 maanden oude Kaltbach Zwitserse Emmentaler heeft een heerlijke pittige en nootachtige smaak. Deze ongepasteuriseerde Kaltbach Emmentaler kaas kan zijn naam te danken hebben aan het feit dat de kaas rijpt in grotten in Zwitserland.
Omschrijving / Kaltbach Emmentaler AOP
Deze 12 maanden oude Kaltbach Zwitserse Emmentaler heeft een heerlijke pittige en nootachtige smaak. Deze ongepasteuriseerde Kaltbach Emmentaler kaas kan zijn naam te danken hebben aan het feit dat de kaas rijpt in grotten in Zwitserland. Het natuurlijke rijpingsproces in de grot draagt bij aan de kenmerkende smaak en textuur. De kaas rijpt langzaam in de koele en vochtige grot, waardoor de eigenschappen intensiveren. "Kaltbach" verwijst mogelijk naar de rol van de grot bij het vormgeven van het profiel van de kaas. Geniet van de rijke complexiteit van deze kaas, die de essentie van traditioneel vakmanschap en het unieke terroir vastlegt, en een onvergetelijke culinaire ervaring biedt.
Ingrediënten:
Vet 45+, ongepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel
Kwaliteit:
Uw Kaltbach Emmentaler is vers gesneden en vacuüm verpakt!
De harde structuur van Kaltbach Emmentaler maakt het perfect geschikt voor verzending per post.
Extra informatie
Merk | Emmi |
---|---|
Smaaksterkte | Zeer Pikant |
Land afkomst | Zwitserland
![]() |
Voedingswaarde | per 100 gram |
Vet (gr) | 31 |
Verzadigd Vet (gr) | 19 |
Calorieën (kcal) | 399 |
Kilojoules (KJ) | 1657 |
Koolhydraten (gr) | 0,1 |
Eiwit (gr) | 29 |
Natrium (mg) | 5 |
Melksoort | Koe
![]() |
Glutenvrij | Nee |
Soort stremsel | Lebstremsel |
Suikervrij | Nee |
Kan sporen bevatten van pinda. | Ja |
Eetbare kaaskorst | Nee |
Lactosevrij | Ja
![]() |
Gepasteuriseerd Ja/Nee | Ongepasteuriseerd / Rauwmelks |
Beperkte houdbaarheid | Nee |
Klantenreviews
Lang gerijpt
Voortreffelijk
Kein Vergleich mit herkömmlichen Angeboten.
Geschmackserlebniss auf höchstem Niveau.