Emmentaler Kaas Zwitsers | 3 kilo

Emmentaler kaas heeft een nootachtige zoete smaak. De kaas is heerlijk om zo eten voor op brood of zo uit het vuistje.

SKU 5055710912957
Alle kaas wordt vers vacuüm verpakt, behalve hele kazen.
Scroll naar beneden voor meer informatie over ingrediënten en andere details.
icon

RUIM 350 SOORTEN KAAS - VERS VAN HET MES & VACUÜM VERPAKT

icon

Minimaal 7 weken houdbaar - Kaaspapier gratis meegeleverd

icon

KAASVERKOPERS SINDS 1970 - VOOR PARTICULIERE & ZAKELIJKE KLANTEN

icon

GEKOELDE LEVERING MET AFLEVER- & VERSGARANTIE

icon

KAASGESCHENK? VERANDER AFLEVERADRES IN CHECK-OUT

Omschrijving / Emmentaler Kaas Zwitsers | 3 kilo

Emmentaler kaas, heerlijke vers van het mes

Emmentaler kaas AOC dankt zijn naam aan het dal van de rivier Emme (Emmendal) in het kanton Bern in Zwitserland. Dit dal, dat zich links en rechts van de Emme uitstrekt, wordt gekenmerkt door zijn zachte heuvels en de typische Bernse houten boerenhuisjes.

Emmentaler kaas heeft een nootachtige zoete smaak. De kaas is heerlijk om zo eten voor op brood of zo uit het vuistje. Maar Emmentaler kaas is samen met Gruyère kaas ook een ideale combinatie voor een lekker kaasfondue!

Ingrediënten: 
Vet 40+, ongepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel

Kwaliteit
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Emmentaler kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Extra informatie

Smaaksterkte Pittig
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 29,7
Verzadigd Vet (gr) 19,2
Calcium (mg) 1020
Calorieën (kcal) 379
Kilojoules (KJ) 1587
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 28,7
Natrium (mg) 450
Melksoort Koe
Glutenvrij Nee
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Nee
Kan sporen bevatten van pinda. Nee
Eetbare kaaskorst Nee
Lactosevrij Nee
Gepasteuriseerd Ja/Nee Ongepasteuriseerd / Rauwmelks
Beperkte houdbaarheid Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Emmentaler Kaas Zwitsers | 3 kilo
Uw waardering:
Laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.