Geitenkaas Belegen - Extra Belegen | Extra Kwaliteit

Waardering:
87% of 100

Bestseller

Deze belegen geitenkaas is gemaakt van de lekkerste geitenmelk en gedurende 16-25 weken gerijpt. Op die manier biedt deze kaas een pittige en licht pikante smaak, onvergelijkbaar met andere kaassoorten. 

Speciale prijs € 6,45 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 6,45 Bekijk verzendkosten
Gewicht:
  • CHECK HOE WIJ VERPAKKEN EN VERSTUREN

Belegen geitenkaas is een absolute lekkernij voor iedereen die kan genieten van een goede kaas. Geitenkaas onderscheidt zich natuurlijk op veel fronten van andere soorten kazen: zo staat de kas bekend om zijn pittige smaak en zijn stralend witte kleur. Deze belegen geitenkaas is een echt Hollands product, gemaakt van de lekkerste geitenmelk en gedurende 16-25 weken gerijpt. Op die manier biedt deze kaas een pittige en licht pikante smaak, onvergelijkbaar met andere kaassoorten. Een heerlijke kaas voor de echte liefhebber.

Ingrediënten:
Ingredienten: Vet 48+ , gepasteuriseerde geitenmelk, stremsel, zout, zuursel

 

Kwaliteit
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Voedingswaarden – allergenen
Afmeting hele kaas +/- 33 cm Ø x 10 cm H
Merk Gouda Premium
Smaaksterkte Pittig
Land afkomst Nederland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32
Verzadigd Vet (gr) 20,2
Calcium (mg) 743
Calorieën (kcal) 385
Kilojoules (KJ) 1595
Koolhydraten (gr) 0,1
Eiwit (gr) 24,1
Natrium (mg) 805
Melksoort Geit
Gepasteuriseerd Ja
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Nee
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept Hutspot met Hollandse geitenkaas

Bereidingstijd: 30-60 minuten

Ingrediënten voor 5 personen:
  • 1 kilo winterwortels fijngesneden
  • 1 kilo aardappels
  • 400 gram gehakt
  • 1 kilo uien gesneden
  • 100 gram gerookte spekblokjes
  • 150 gram harde Hollandse geitenkaas in blokjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook uit de pers
  • 1 el ketjap manis
  • zout en peper
  • 1 klein potje creme fraiche
  • olijfolie en boter

  • Bereidingswijze:
    Schil de aardappels en kook deze gaar. Doe de olie samen met de boter in de wok. Wok eerst de spekblokjes. Als deze klaar zijn deze uit de wok scheppen en op een stuk keukenpapier laten uitlekken. Doe nu de uien samen met de wortelen en knoflook in de wok en bak dit zo?n 5 minuten. Voeg nu het gehakt , zout en peper toe. Roerbak alles zo?n 15 minuten tot de wortelen gaar zijn.. Voeg de spekblokjes, creme fraiche , ketjap manis en geitenkaas toe en laat nog 5 minuten warm worden. Maak de aardappels fijn en voeg dit bij het wortelmengsel en roer met een houten lepel goed door elkaar. Proef of er eventueel nog wat zout of peper bij moet worden gedaan.

    Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

    Schrijf uw eigen review
    U plaatst een review over:Geitenkaas Belegen - Extra Belegen | Extra Kwaliteit
    Uw waardering

    No Related Posts