Geitenkaas Jong Belegen | Extra Kwaliteit

Waardering:
96% of 100

Geitenkaas biedt een zeer aparte smaak, maar dat wil niet zeggen dat dit niet lekker is. De jong belegen geitenkaas is een heerlijke kaas met een nootachtige, zoete smaak. 

Speciale prijs € 5,20 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 5,20 Bekijk verzendkosten
  • VERS VAN HET MES
  • VACUÜM VERPAKT - EXTRA LANG HOUDBAAR
  • HELE KAAS KOPEN - 10% TOT 20% KORTING
  • GEKOELDE SNELLE WERELDWIJDE VERZENDING
  • CADEAU? VERANDER AFLEVERADRES IN CHECK-OUT
  • CHECK HOE WIJ VERPAKKEN EN VERSTUREN

Geitenkaas biedt een zeer aparte smaak, maar dat wil niet zeggen dat dit niet lekker is. Steeds meer mensen ontdekken de smaak van deze kaas, die niet alleen goed smaakt maar ook nog eens een gezond voor u is. De jong belegen geitenkaas is een heerlijke kaas met een nootachtige, zoete smaak. Het biedt een milde smaak zonder dat het afbreuk doet aan de typerende smaak die u verwacht van een geitenkaas. Heerlijk bij een goede wijn, maar eigenlijk overal goed voor. De kaas is 8-10 weken natuur gerijpt.

Ingredienten: Vet 48+ , gepasteuriseerde geitenmelk, stremsel, zout, zuursel

Kwaliteit Geitenkaas

Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Meer gegevens - Ingrediënten
Afmeting hele kaas +/- 28,5 cm Ø x 9,5 cm H
Merk Huismerk vers gesneden
Smaaksterkte Mild
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 30,1
Verzadigd Vet (gr) 18,8
Calcium (mg) 746
Calorieën (kcal) 385
Kilojoules (KJ) 1506
Koolhydraten (gr) 0,1
Eiwit (gr) 23
Natrium (mg) 791
Melksoort Geit
Gepasteuriseerd Ja
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Nee
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept Hartige taart met geitenkaas

Bereidingstijd: 30-60 minuten

Ingrediënten voor 6 personen:
* 6 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid
* 3 eieren
* 1 eidooier
* 3 dl. crème fraîche
* zout, peper
* nootmuskaat
* 125 gr. geraspte halfharde geitenkaas
* 125 -150 gr. verse zachte geitenkaas, in plakjes

Voorbereiding:
Leg de deegplakjes op elkaar en rol ze uit tot een lap van ca. 24 x 24 cm. Bekleed een ingevette taartvorm van ca. 20 x 30 cm. met het deeg en prik de deegbodem regelmatig in met een vork.

Bereidingswijze:
Klop de eieren los met de eidooier, creme fraiche, zout, peper en nootmuskaat. Roer de geraspte kaas erdoor. Schenk het eimengsel in de vorm en verdeel de plakjes geitenkaas ervover. Bak de taart 30-40 min. in het midden van een voorverwarmde oven op 200 ? C. Schakel de oven na 20 min. terug naar 175 ? C. De taart is gaar als het eimengsel gestold is, controleer dit met de punt van een mes. Als het mes er schoon uit komt, is de taart goed.


Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Geitenkaas Jong Belegen | Extra Kwaliteit
Uw waardering

No Related Posts