Oude Geitenkaas | Extra Kwaliteit

Waardering:
92% of 100

Deze oude geitenkaas biedt een zeer goede smaak, doordat deze heerlijk pittig en zout is. Het is een harde kaas en liefst 10 maanden gerijpt.

Speciale prijs € 6,45 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 6,45 Bekijk verzendkosten
Gewicht:
  • CHECK HOE WIJ VERPAKKEN EN VERSTUREN

Deze oude geitenkaas biedt een zeer goede smaak, doordat deze heerlijk pittig en zout is. Het is een harde kaas en liefst 10 maanden gerijpt. Vers gesneden kaas van topkwaliteit. Geitenkaas, ook deze oude geitenkaas, wordt tegenwoordig steeds meer gegeten en gekocht. Vroeger had deze kaas om onbegrijpelijke redenen nog een slechte naam, maar tegenwoordig zien steeds meer mensen in hoe lekker geitenkaas kan zijn. Vooral deze oude variant biedt een unieke smaak, heerlijk bij een lekker wijntje of andere versnaperingen.

Ingrediënten geitenkaas:

Vet 48+ , gepasteuriseerde geitenmelk, stremsel, zout, zuursel

Kwaliteit
Wij snijden uw geitenkaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Voedingswaarden – allergenen
Afmeting hele kaas +/- 32 cm Ø x 9 cm H
Merk Gouda Premium
Smaaksterkte Pikant
Land afkomst Nederland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 35,1
Verzadigd Vet (gr) 21,9
Calcium (mg) 1012
Calorieën (kcal) 436
Kilojoules (KJ) 1806
Koolhydraten (gr) 0,1
Eiwit (gr) 28
Natrium (mg) 956
Melksoort Geit
Gepasteuriseerd Ja
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Nee
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept Panini met Hollandse geitenkaas

Bereidingstijd: 0-10 minuten

Ingrediënten voor 1 persoon:
1 panini broodje
1 bosuitje in ringetjes
3 zwarte olijven in dunne plakjes
1 courgette
2 plakken gesneden Hollandse geitenkaas
2 eetlepels groene pestoVoorbereiding:

Bereidingswijze:
1. Schaaf met een kaasschaaf in de lnegte 3 dunne plakken van de courgette. Snijd de korstjes van de plakken kaas

2. Snijd de panini overlangs open en bestrijk de helften met pesto.

3. Beleg 1 helft met 1 plak courgette en 1 losjes gevouwen plak kaas, verdeel hierover de helft van de uiringetjes en olijven. Leg hierop weer een plak courgette en de tweede plak kaas.

4. Verdeel de rest van de bosui en olijven erover eb dek af met de laatste plak courgette en de andere helft van de panini.

5. Rooster de panini in een contactgrill of in een tosti-ijzer goudbruin.

Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Oude Geitenkaas | Extra Kwaliteit
Uw waardering

No Related Posts