Komijnekaas Belegen / Extra Belegen | Extra Kwaliteit

Waardering:
100% of 100

Deze belegen komijnekaas is een heerlijke kaas van de hoogste kwaliteit. De komijnzaadjes zijn tijdens het kaasmaken goed door de kaas geroerd, zodat deze heerlijke nootachtige smaak zich goed heeft kunnen verspreiden. Deze belegen komijnekaas geeft de liefhebber precies waar hij naar op zoek is: een volwassen kaas, met een gebalanceerde smaak.

Speciale prijs € 4,45 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 4,45 Bekijk verzendkosten
Gewicht:

Deze belegen komijnekaas is een heerlijke kaas van de hoogste kwaliteit. De komijnzaadjes zijn tijdens het kaasmaken goed door de kaas geroerd, zodat deze heerlijke nootachtige smaak zich goed heeft kunnen verspreiden. Deze belegen komijnekaas geeft de liefhebber precies waar hij naar op zoek is: een volwassen kaas, met een gebalanceerde smaak. De kaas is 16-25 weken natuur gerijpt.

Ingrediënten:
Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D, komijnen

Kwaliteit
Wij snijden uw komijnekaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van komijnekaaskaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Lees meer...

Meer gegevens - Ingrediënten
Afmeting hele kaas +/- 37 cm Ø x 11 cm H
Merk Gouda Premium
Smaaksterkte Pittig
Land afkomst Nederland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32,5
Verzadigd Vet (gr) 20
Calcium (mg) 821
Calorieën (kcal) 368
Kilojoules (KJ) 1526
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 25,5
Natrium (mg) 719
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Ja
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept Groene aspergesalade met komijnekaas

Bereidingstijd: 20-30 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:
400 gr. groene asperges
4 eieren
150 gr. veldsla of rucola
100 gr. komijnekaas, dun geschaafd

Dressing:
2 el witte wijnazijn
1 el Dijonmosterd
3 el extra vergine olijfolie
1 el notenolie

Voorbereiding:
Breng water aan de kook met wat zout. Snijd de onderste 2 cm van de asperges en kook die beetgaar. Spoel ze af onder de koude kraan en laat uitlekken. Meng de ingredienten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper. Kook de eieren halfzacht en pel ze.

Bereidingswijze:
Besprenkel de dressing over de sla en verdeel dit over 4 borden. Leg de asperges erop met een gehalveerd eitje. Bestrooi met de komijnekaas en evt met nog wat peper.

Serveertips:
Je zou ook kunnen mixen met witte asperges.

Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

Lees meer...

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Komijnekaas Belegen / Extra Belegen | Extra Kwaliteit
Uw waardering

Lees meer...

No Related Posts

Lees meer...