Oude Kaas - Extra Pikant

Vraag stellen over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs vanaf: € 5,80

Korte omschrijving Oude Kaas - Extra Pikant

Oude kaas heeft 10 tot 12 maanden gerijpt en heeft een robuuste, volle smaak, met een extra randje dankzij de heerlijke zoutkristallen.

* Verplichte velden

Prijs vanaf: € 5,80

Goudsekaasshop.nl: Oude Kaas - Extra Pikant online kopen

Meer afbeeldingen

  • Goudsekaasshop.nl: Oude Kaas - Extra Pikant online kopen
  • Goudsekaasshop.nl: Oude Kaas - Extra Pikant online kopen

Eigenschappen Oude Kaas - Extra Pikant

"Oude kaas" heeft 10 tot 12 maanden gerijpt en heeft een robuuste, volle smaak, met een extra randje dankzij de heerlijke zoutkristallen. Ideaal voor bij een goed glas rode wijn. Uw gasten zullen u dankbaar zijn wanneer u ze op een feestje trakteert op een heerlijk blokje oude kaas. Een echte verwennerij voor de liefhebber van de betere kaas. Oude kaas is bovendien niet alleen bijzonder lekker, maar ook nog eens hartstikke gezond voor lijf en leden. 

Ingrediënten oude kaas:

 Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D

Goudse Kaas:

 De bekendste Nederlands kaassoort is zonder twijfel Goudse Kaas. Niet alleen Nederlanders zijn er dol op, ook in het buitenland wordt het steeds meer verkocht. Deze heerlijke, milde kaas is geschikt voor vele toepassingen. Veel mensen eten ‘m elke dag op brood, maar hij is uiteraard ook lekker zo uit het vuistje of als borrelhapje. Of voor over de pasta natuurlijk. Nog altijd bereid volgens een authentiek Nederlands recept is Goudse Kaas een traktatie voor iedereen.

Kwaliteit oude kaas:

 Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse oude kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Originele Gouda Holland Kaas uit Nederland: 
Gouda Holland Cheese

 

 

Nederlandse oude kaas kopen vanuit het buitenland

In Nederland is het vaak niet heel erg lastig om aan heerlijke Nederlandse (oude) kaas te komen, maar als u in het buitenland woont kan het zoeken naar Nederlandse kaas een hele opdracht zijn. Als u op zoek bent naar lekkere Nederlandse oude kaas die u eenvoudig kunt bestellen vanuit het buitenland dan is de Goudse Kaas Shop een ideale plek voor u. Deze online shop staat namelijk helemaal in het teken van Hollandse kaas en heeft een zeer uitgebreid aanbod aan verschillende oude kazen voor u. Hier kunt u dus terecht als u graag oude kaas kopen wilt vanuit het buitenland. De kazen zelf zijn zeer scherp geprijsd en de verzendkosten zijn helemaal niet zo hoog. Als u dus op zoek bent naar Nederlandse oude kaas als u in het buitenland woont dan kunt u het beste uw kaas kopen via de website van de Goudse Kaas Shop.

Extra informatie

Afmeting hele kaas +/- 37 cm Ø x 11 cm H
Merk Huismerk vers gesneden
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32,5
Verzadigd Vet (gr) 20
Calcium (mg) 784
Calorieën (kcal) 368
Kilojoules (KJ) 1526
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 25,5
Natrium (mg) 751
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Ja
Lactosevrij Ja
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept

Kabeljauw met rauwe ham en saliejus en brocoli met Oude Kaas

Bereidingstijd: 0-10 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:
600 g kabeljauwfilet
200 g rauwe ham
olijfolie
60 g boter
1 citroen
4 takjes salie
zout, versgemalen peper

Broccoli met oude kaas
800 g broccoli
olijfolie extra vierge
100 g oude kaas (stuk)
zout

Hulpmiddelen
Extra nodig:
cocktailprikkers, aluminiumfolie
Extra nodig: stoomovenpan met gaatjes of gewone pan

Voorbereiding
Kabeljauw met rauwe ham en saliejus

Snijd de kabeljauwfilets in mooie kleine mootjes en bestrooi ze met zout en peper. Omwikkel ze met een plak ham en steek die vast met een cocktailprikker. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de vismootjes circa 4 minuten om en om. Haal ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Halveer de citroen. Verhit de boter in de pan en voeg de salieblaadjes toe. Schud ze even om en knijp de citroen erboven uit. Leg de vis op borden en schenk de saliejus erover.
Lekker met pasta, aardappelpuree of gekookte aardappels.

Broccoli met oude kaas

Snijd de stronk en het groene blad van de onderzijde van de broccoli. Snijd de rest in kleine roosjes. Schil de stronk met een dunschiller en snijd een plakje van de onderkant. Snijd de stronk in plakjes, halve maantjes of blokjes van circa ½ cm. Verdeel de roosjes en de stukjes broccolistronk over de stoomovenpan en stoom de groenten op 100 ºC of kook ze in 4-6 minuten beetgaar. Besprenkel de broccoli met olijfolie en strooi er zout en flinters oude kaas over.

Bereidingswijze
Verwarm vier borden geef op elk bord nieuwe aardappeltjes met de vis en de broccoli.

Serveertips
Geef er een mooie witte bourgogne bij.

Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: