Oude Komijnekaas | Extra Kwaliteit

Waardering:
93% of 100

Bestseller

De geur van deze kaas is op zichzelf al heerlijk, maar vooral de smaak is onovertroffen. Dit is natuurlijk het gevolg van de toevoeging van de komijnzaadjes. Deze geven de kaas een heerlijke nootachtige smaak. 

Speciale prijs € 5,20 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 5,20 Bekijk verzendkosten
Gewicht:

Met deze oude komijnekaas haalt u een zeer lekkere kaas in huis. De geur van deze kaas is op zichzelf al heerlijk, maar vooral de smaak is onovertroffen. Dit is natuurlijk het gevolg van de toevoeging van de komijnzaadjes. Deze geven de kaas een heerlijke nootachtige smaak. Doordat de kaas lang gerijpt is heeft het komijn ook lang de tijd gehad om zijn smaak te verspreiden. Hierdoor is deze oude komijnekaas een sterke smaak, en een harde en droge structuur.

Ingrediënten:
Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D, komijnen

 

Kwaliteit
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Lees meer...

Meer gegevens - Ingrediënten
Afmeting hele kaas +/- 35 cm Ø x 9 cm H
Merk Gouda Premium
Smaaksterkte Pikant
Land afkomst Nederland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32,5
Verzadigd Vet (gr) 20
Calcium (mg) 784
Calorieën (kcal) 368
Kilojoules (KJ) 1526
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 25,5
Natrium (mg) 751
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Ja
Lactosevrij Ja
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept

Komijnekaaskoekjes


Bereidingstijd: 10-20 minuten

Ingrediënten:
* 150 g oude komijnekaas

* 200 g zelfrijzend bakmeel

* 100 g boter of margarine

* 1 eierdooier

* 1 eetl karwijzaad

Bereidingswijze:
Rasp de komijnekaas boven een kom. Roer het zelfrijzend bakmeel erdoor. Smelt de boter. Voeg de boter en 1 dl warm water aan het meel toe. Kneed dit door elkaar totdat er een mooi deeg ontstaat. Vorm dan balletjes ter grootte van een walnoot. Leg deze op een ingevette bakplaat en bestrijk ze met de losgeklopte dooier. Strooi het karwijzaad erover. Verwarm de oven voor op 200 gr en bak de koekjes in ca 15 min goudbruin en gaar. Laat ze op een taartrooster afkoelen.

Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

Lees meer...

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Oude Komijnekaas | Extra Kwaliteit
Uw waardering

Lees meer...

No Related Posts

Lees meer...