Overjarige Kaas - Goudse - Extra Pittig | Extra Kwaliteit

Waardering:
94% of 100

Overjarige kaas heeft twaalf maanden of langer de tijd gehad om te rijpen, wat ervoor zorgt dat het een zeer uitgesproken smaak heeft.

Speciale prijs € 5,45 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 5,45 Bekijk verzendkosten
  • VERS VAN HET MES
  • VACUÜM VERPAKT - EXTRA LANG HOUDBAAR
  • HELE KAAS KOPEN - 10% TOT 20% KORTING
  • GEKOELDE SNELLE WERELDWIJDE VERZENDING
  • CADEAU? VERANDER AFLEVERADRES IN CHECK-OUT
  • CHECK HOE WIJ VERPAKKEN EN VERSTUREN

Alle Goudse kaas wordt op dezelfde manier gemaakt, alleen de rijpingstijd verschilt per soort. Overjarige kaas heeft twaalf maanden of langer de tijd gehad om te rijpen, wat ervoor zorgt dat het een zeer uitgesproken smaak heeft. Doordat tijdens het rijpingsproces vocht uit de kaas gaat, is overjarige kaas een zeer stevige kaas met heerlijke zoutkristallen. Overjarige kaas is zeer geschikt om extra pit aan een gerecht te geven, maar past natuurlijk ook prima op een Hollands kaasplankje!

Ingrediënten:
Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D

Kwaliteit
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.


Orginele Gouda Holland Kaas uit Nederland: 
Gouda Holland Cheese

 

Meer gegevens - Ingrediënten
Afmeting hele kaas +/- 35 cm Ø x 9 cm H
Merk Huismerk vers gesneden
Smaaksterkte Zeer Pikant
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32,5
Verzadigd Vet (gr) 20
Calcium (mg) 871
Calorieën (kcal) 368
Kilojoules (KJ) 1526
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 25,5
Natrium (mg) 791
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Ja
Lactosevrij Ja
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept

Pasta met overjarige kaasvulling en room

Bereidingstijd: 10-20 minuten

Ingrediënten voor  2 personen:
250 gram geraspte overjarige kaas
1 kipfilet fijngesneden
1 eetlepel fijngehakte peterselie
1 eetlepel fijngeknipte bieslook
1 eetlepel fijngeknipte basilicum
2 eierdooiers
snufje nootmuskaat
versgemalen peper
1 pak cannelonni`s
2,5 deciliter room

Hulpmiddelen
Schaal voor vulling
Snijmesje
Theelepel
Pan
ovenschaal

Bereidingswijze
Vulling
Meng de geraspte overjarige kaas met de peterselie, bieslook, basilicum, eierdooiers, nootmuskaat en versgemalen peper. Snij de kipfilet in hele kleine reepjes en bak deze even snel in de koekenpan gaar.
Meng deze dan door de vulling en stop deze vulling in de canneloni.
Leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Giet hierover de room.
Zet het 10 minuutjes in de oven en als de canneloni zacht is is het gaar, je kunt dan voor de echte lekkerbekken er nog kaas overheen strooien en laten smelten

Serveertips
Serveer het gerecht op warme borden en strooi hier als laatst wat bieslook overheen.

En natuurlijk een overheerlijk glaasje witte wijn.


Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Overjarige Kaas - Goudse - Extra Pittig | Extra Kwaliteit
Uw waardering

No Related Posts