Paprika TuinKruidenkaas | Extra Kwaliteit

Waardering:
93% of 100
De combinatie van paprika, tuinkruiden en de natuurlijke smeuïgheid van jong belegen Goudse kaas zorgen voor een unieke smaaksensatie die doet verlangen naar meer.
Speciale prijs € 4,95 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 4,95 Bekijk verzendkosten

De paprika tuinkruidenkaas is een echte boerenkaas die rechtstreeks van de boerderij komt en absoluut de moeite van het proeven waard is. De combinatie van paprika, tuinkruiden en de natuurlijke smeuïgheid van jong belegen Goudse kaas zorgen voor een unieke smaaksensatie die doet verlangen naar meer. De paprika tuinkruidenkaas wordt ook wel Italiaanse kruidenkaas genoemd, maar is evengoed een echt Hollandse kaas. Evenals de gebruikelijke jong belegen kaas kent deze variant een rijpingstijd van 8 tot 10 weken.

Ingrediënten:
Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D, paprika, tuinkruiden

 

Kwaliteit:
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Meer gegevens - Ingrediënten
Afmeting hele kaas +/- 30 cm Ø x 10 cm H
Merk Huismerk vers gesneden
Smaaksterkte Mild
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32,5
Verzadigd Vet (gr) 20
Calcium (mg) 815
Calorieën (kcal) 368
Kilojoules (KJ) 1526
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 25,5
Natrium (mg) 708
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Nee
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept Aardappeltaart met kruidenkaas

Bereidingstijd: 30-60 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:
500 gram vastkokende aardappelen,
200 gram broccoliroosjes,
4 uien ,
4 knoflookteentjes,
4 eieren,
1/8 liter creme fraiche,
:Of 200 gram tuinkruidenkaas in blokjes/ of 200 gram geraspte kaas en verse bieslook/,
300 gram hamblokjes

Hulpmiddelen
Ronde ovenschaal, of souffle vorm

Voorbereiding
Kook de aardappels in blokjes geseneden in acht minuten gaar en kook de laatste twee minuten de broccoli mee, giet af

Bereidingswijze:
Snipper de uien en de knoflook, fruit dit in 3 minuten. Klop de eieren met de creme fraiche en wat zout en peper. Schep de aardappel, broccoli, kaas/bieslook, creme fraiche mengsel, uien/knoflookmengsel en
hamblokjes door elkaar en schep het in een ingevette vorm. Bak de taart in 45 minuten op 200 graden.

Serveertips:
Lekker met een frisse salade met paprika

Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paprika TuinKruidenkaas | Extra Kwaliteit
Uw waardering

No Related Posts