Provolone Caciocavallo

Provolone Caciocavallo
De Provolone is een kaas met een zacht en vol aroma dat al vrij komt bij het aansnijden van de kaas.
Omschrijving / Provolone Caciocavallo
Provolone
De Italiaanse kaas die de naam Provolone draagt wordt in verschillende vormen en maten verkocht. Deze kaas, die wordt gemaakt van gepasteuriseerde koeienmelk, wordt verkocht in herkenbare handzame formaten die men ook wel vergelijkt met de vorm van mandarijnen. De kaas wordt gekneden als deeg en vervolgens opgebonden in touwen, waarna de kaas vaak hangend wordt gerijpt. Men vergelijkt dit proces regelmatig met de wijze waarop salami wordt gerijpt. De Provolone D.O.P. is een kaas met een zacht en vol aroma dat al vrij komt bij het aansnijden van de kaas.
Veelzijdige kaas
De toepassingen van de Provolone Caciocavallo kaas zijn eindeloos. De kaas kan gesneden worden gebruikt voor op brood of om van te genieten uit de hand. Deze kaas is echter ook een zeer bruikbare kaas om verschillende gerechten mee te bereiden. Voor pasta’s en pizza’s is deze kaas uitermate geschikt, maar ook om gerechten te gratineren kan Provolone D.O.P. goed gebruikt worden.
Ingrediënten:
Vet 44+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, startercultuur, zout
Kwaliteit:
Uw Provolone wordt vers gesneden en vacuüm verpakt!
De harde structuur van Provolone kaas maakt het perfect geschikt voor verzending per post. Dit is een originele Provolone kaas.
Extra informatie
Afmeting hele kaas | 11 x 13 cm |
---|---|
Merk | Auricchio |
Smaaksterkte | Mild |
Land afkomst | Italië
![]() |
Voedingswaarde | per 100 gram |
Vet (gr) | 33 |
Verzadigd Vet (gr) | 22 |
Calcium (mg) | 0 |
Calorieën (kcal) | 407 |
Kilojoules (KJ) | 1688 |
Koolhydraten (gr) | 0 |
Eiwit (gr) | 27 |
Natrium (mg) | 25 |
Melksoort | Koe
![]() |
Glutenvrij | Ja |
Soort stremsel | Lebstremsel |
Suikervrij | Nee |
Kan sporen bevatten van pinda. | Ja |
Eetbare kaaskorst | Ja |
Lactosevrij | Nee |
Gepasteuriseerd Ja/Nee | Gepasteuriseerd |
Beperkte houdbaarheid | Nee |
Klantenreviews
Het zijn 4 heerlijke kaassoorten, zeer verschillend. De Vermeer kaas viel bij ons het best in de smaak
Maar alle 4 zeer aan te bevelen en specifieke smaken
Kortom wij zijn zeer tevreden