Sambalkaas | Extra Kwaliteit

Waardering:
95% of 100

Houdt u van een zachte kaas met pit, dan is sambalkaas de juiste keus voor u. Deze jong belegen Goudse kruidenkaas combineert twee tegenovergestelde smaken, namelijk het zachte en milde karakter van jong belegen kaas met het pittige en felle karakter van sambal.

Speciale prijs € 5,20 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 5,20 Bekijk verzendkosten
Gewicht:

Houdt u van een zachte kaas met pit, dan is sambalkaas de juiste keus voor u. Deze jong belegen Goudse kruidenkaas combineert twee tegenovergestelde smaken, namelijk het zachte en milde karakter van jong belegen kaas met het pittige en felle karakter van sambal. Sambalkaas is erg geschikt als origineel borrelhapje, maar past door het pittige karakter ook goed bij Mexicaanse of Oosterse gerechten. Daarnaast is sambalkaas een goed ingrediënt om een eenvoudige salade een spannend karakter te geven. De kaas is 8-10 weken natuur gerijpt.

Ingrediënten:
Vet 48+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D, sambal

 

Kwaliteit
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Lees meer...

Meer gegevens - Ingrediënten
Afmeting hele kaas +/- 25 cm Ø x 10 cm H
Merk Gouda Premium
Smaaksterkte Mild
Land afkomst Nederland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32,5
Verzadigd Vet (gr) 20
Calcium (mg) 815
Calorieën (kcal) 368
Kilojoules (KJ) 1526
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 25,5
Natrium (mg) 820
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Nee
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept Ijsbergsla met sambal

Bereidingstijd: 0-10 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:
1/2 ijsbergsla
2 eetlepels rode wijnazijn
4 eetlepels walnootolie
zout en peper
2 theelepels honing
150 gr sambalkaas
25 gr geroosterde pijnboompitten en pecannoten

Voorbereiding:
Snijd de sla in smalle repen en was deze. Sla de sla droog in een slacentrifuge. Maak een dressing van de olie, azijn, honing, eper, zout.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan; blijf er even bij staan.
Snijde de kaas in kleine blokjes.

Bereidingswijze:
Voeg de sla, pijnboompitten en kaas bij de dressing en meng dit goed door elkaar.


Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

Lees meer...

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sambalkaas | Extra Kwaliteit
Uw waardering

Lees meer...

No Related Posts

Lees meer...