20+ Boeren Magere Kaas | Extra Kwaliteit

Waardering:
94% of 100

Bij 20+ Boeren Magere Kaas gaat het om pure, natuurlijke smaak. Deze magere kaas is acht tot tien weken natuurgerijpt en heeft daarom een natuurlijke smaak.

Speciale prijs € 5,95 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 5,95 Bekijk verzendkosten
Gewicht:
  • CHECK HOE WIJ VERPAKKEN EN VERSTUREN

De 20+ Boeren Magere Kaas is een bijzondere kaassoort. Hierin zitten weinig verzadigde vetten waardoor het een geschikt product is voor mensen die een dieet aan het volgen zijn. Bij 20+ Boeren Magere Kaas gaat het om pure, natuurlijke smaak. Deze kan per seizoen iets verschillen door veranderingen in de melk. Het gras dat de koeien eten is per jaargetijde namelijk wisselend. Zo zijn de grassen in het voorjaar erg vers, waardoor de melksmaak net iets verschilt ten opzichte van bijvoorbeeld de winter. Deze magere kaas is acht tot tien weken natuurgerijpt en heeft daarom een natuurlijke smaak.

Ingrediënten:
Vet 20+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D

Kwaliteit:
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Deze kaas is een orginele Hollandse boerenkaas:
Orginal Dutch Farmhouse Cheese

Voedingswaarden – allergenen
Afmeting hele kaas +/- 32 cm Ø x 11 cm H
Merk Gouda Premium
Smaaksterkte Mild
Land afkomst Nederland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 12,9
Verzadigd Vet (gr) 8
Calcium (mg) 1136
Calorieën (kcal) 235
Kilojoules (KJ) 988
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 32
Natrium (mg) 740
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Nee
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept

Boerensalade met kloosterbrood

Bereidingstijd: 0-10 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:
Ijsbergsla
200 gram magere spekblokjes
Voor de vegetariers laat je dit weg.En neem je wat meer kaas.
6 vleestomaten
klein uitje
200 gram groene olijven
125 gram boerenkaas
peper
drie eetlepels olie
halve eetlepel mosterd
1 eetlepel azijn

Bereidingswijze:
Snijdt een halve krop ijsbergsla in reepjes en zet dit tien minuten in de vriezer om de reepjes knapperig te houden.
Ondertussen 200 gram magere spekblokjes uitbakken en goed laten uitlekken.
Snijdt zes vleestomaten in dikke plakken en snipper een klein uitje fijn.
Circa 200 gram groene olijven halveren.
Haal de ijsbergsla uit de vriezer en hussel alle ingrediënten door de sla.
Tot slot 125 gram boerenkaas in blokjes snijden en met een houten lepel door de salade scheppen.
Eventueel op smaak brengen met peper.
Maak een lichte vinaigrette van drie eetlepels olie, 1 eetlepel azijn en een halve eetlepel mosterd.

Serveertips:
Serveer de boerensalade, met de vinaigrette apart in een kommetje, donker kloosterbrood en grasboter.
Eet smakelijk

Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:20+ Boeren Magere Kaas | Extra Kwaliteit
Uw waardering

No Related Posts