30+ Kaas - Magere Kaas Extra Belegen | Extra Kwaliteit

Waardering:
95% of 100

Deze extra belegen 30+ kaas heeft een rijpingstijd van tussen de 7 en 8 maanden, wat het een lekkere pittige smaakt geeft.

Speciale prijs € 5,45 Bekijk verzendkosten Normale prijs € 5,45 Bekijk verzendkosten
Gewicht:
  • CHECK HOE WIJ VERPAKKEN EN VERSTUREN

Bent u ook een liefhebber van een lekker stuk pittige kaas? Deze extra belegen 30+ kaas heeft een rijpingstijd van tussen de 7 en 8 maanden, wat het een lekkere pittige smaakt geeft. Deze kaas is 30+, wat betekend dat het een magere kaassoort is met 40% minder vet. Ideaal voor mensen die op de calorieën letten. Naast het lagere vetpercentage, in vergelijking met bijvoorbeeld 48+ kaas, zit er ook 20% minder zout in deze kaas.  

Ingrediënten:
Vet 30+, gepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D

Kwaliteit:
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Original Gouda Holland Cheese
Gouda Holland Cheese 

Voedingswaarden – allergenen
Afmeting hele kaas +/- 37 cm Ø x 11 cm H
Merk Gouda Premium
Smaaksterkte Pittig
Land afkomst Nederland
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 16,5
Verzadigd Vet (gr) 10
Calcium (mg) 1030
Calorieën (kcal) 253
Kilojoules (KJ) 1061
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 26,5
Natrium (mg) 770
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Ja
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept

Witlof in bladerdeeg met pittige kaas

Bereidingstijd: 30-60 minuten

Ingrediënten voor 4 persoon:
8 struikjes witlof

8 plakjes bladerdeeg (diepvries)

6 zongedroogde tomaten op olie, heel fijngesneden

150 g versgemalen pikante kaas

4 tomaten

4 eetlepels balsamicodressing

Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 ?C.

Bereidingswijze:
Witlof schoonmaken, kern verwijderen en 5 min. koken. Bladerdeeg laten ontdooien. Witlof goed laten uitlekken en droogdeppen. Lof op bladerdeeg leggen en bestrooien met zout en peper. Fijngesneden tomaten en 3/4 deel van kaas over lof verdelen. Bladerdeeg dichtvouwen en met behulp van vork goed dichtdrukken. Bladerdeegpakketjes met rest van kaas bestrooien en in midden van oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin bakken. Intussen tomaten in plakjes snijden en met dressing mengen. Witlofpakketjes met tomatensalade serveren.

Serveertips:
Wijnadvies
Lichte, frisse, fruitige witte wijnen

Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:30+ Kaas - Magere Kaas Extra Belegen | Extra Kwaliteit
Uw waardering

No Related Posts