Boerenkaas JUMBO Stolwijkse

Vraag stellen over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs vanaf: € 7,35

Korte omschrijving Boerenkaas JUMBO Stolwijkse

Een heerlijke en unieke JUMBO Stolwijkse boerenkaas vers van de boerderij.

* Verplichte velden

Prijs vanaf: € 7,35

Goudsekaasshop.nl: Boerenkaas JUMBO Stolwijkse online kopen

Meer afbeeldingen

  • Goudsekaasshop.nl: Boerenkaas JUMBO Stolwijkse online kopen
  • Goudsekaasshop.nl: Boerenkaas JUMBO Stolwijkse online kopen

Eigenschappen Boerenkaas JUMBO Stolwijkse

Een heerlijke boerenkaas JUMBO Belegen Stolwijker kaas vers van de boerderij. Deze kaas wordt met de handgemaakt en is daarom uniek en zeker geen kleine kaas!

De kaas is 16-18 weken natuur gerijpt.

Ingrediënten:
Vet 48+, ongepasteuriseerde koemelk, stremsel, zout, zuursel, vitamines A, B en D

Kwaliteit
Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken uw bestelling in het vacuüm!
Dankzij de harde structuur van Hollandse kaas, is deze kaas zeer geschikt voor het verzenden per post.

Deze kaas is een orginele Hollandse boerenkaas:
Orginal Dutch Farmhouse Cheese

Extra informatie

Afmeting hele kaas Nee
Merk Huismerk vers gesneden
Voedingswaarde per 100 gram
Vet (gr) 32,5
Verzadigd Vet (gr) 20
Calcium (mg) 821
Calorieën (kcal) 368
Kilojoules (KJ) 1526
Koolhydraten (gr) 0
Eiwit (gr) 25,5
Natrium (mg) 719
Melksoort Koe
Gepasteuriseerd Nee
Lactosevrij Nee
Glutenvrij Ja
Soort stremsel Lebstremsel
Suikervrij Ja
Kan sporen bevatten van pinda. Ja
Eetbare kaaskorst Nee
Recept

Saffraanrisotto met boerenkaas

Bereidingstijd: 30-60 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:
1 envelopje saffraandraadjes of 1 eetlepel saffraanpoeder of kurkuma, 1 dl warm water, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 prei, 100 g belegen boerenkaas (dikke plak), 2 eetlepels olijfolie, 400 g risottorijst (arboriorijst), 1 dl witte wijn, 7,5 dl kruiden- of groentebouillon (van tablet), 25 g boter, versgemalen peper, enkele walnoten voor garnering.

Voorbereidingswijze
Week de saffraandraadjes 10 minuten in 1 dl warm water. Snipper de ui en pel de knoflook. Snijd de prei in ragfijne ringetjes. Verdeel de kaas in miniblokjes.

Bereidingswijze:
Verhit de olijfolie en fruit hierin de gesnipperde ui en geperste knoflook 2 minuten. Voeg de rijst toe en bak al omscheppend 2 minuten tot de rijstkorrels gaan glanzen. Voeg de wijn toe en laat deze verdampen. Giet de saffraan met het weekwater en de bouillon er beetje bij beetje bij. Roer regelmatig en voeg pas nieuw vocht toe als het vorige door de rijst is opgenomen. Kook de rijst zo in 20-25 minuten gaar. Schep de prei, de boter en de kaas door de risotto en breng op smaak met versgemalen peper. Garneer met de walnoten. Serveer er een rode sla (radicchio) of een gemengde bladsla met een honing-mosterddressing bij.

Serveertips:
De prei kan worden vervangen door fijngesneden rucola of
bladselderij.
In plaats van boerenkaas is mosterdkaas ook heel lekker.


Dit recept wordt u aangeboden door:     Smulweb

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: