Parmigiano Reggiano - Grana Padano - Pecorino

Parmigiano Reggiano - Grana Padano - Pecorino

Parmigiano Reggiano - Grana Padano - Pecorino

Grana Padano, Parmigiano Reggiano (Parmesan) en heerlijke Pecorino kaas kunt u vers verkrijgen in onze online webshop!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
  1. Waardering:
    93%
    Grana Padano | Extra Kwaliteit
    Grana Padano is een heerlijke harde Italiaanse kaas. Grana Padano is o...
    Kies uw gewicht
  2. Waardering:
    100%
    Pecorino - Pecorino Romano Kaas | Extra Kwaliteit
    Pecorino kaas staat bekend om harde structuur en zoutachtige smaak. Dit komt ...
    Kies uw gewicht
  3. Waardering:
    90%
    Blue Stilton | Extra Kwaliteit
    Een van de lekkerste kaasjes die uit Engeland komt, is de Blue Stilton kaas. ...
    Kies uw gewicht
  4. Waardering:
    95%
    Parmigiano Reggiano D.O.P. - 24 maanden | Extra Kwaliteit
    Voor wie van rijke, intense kaassmaken houdt, is de Parmigiano Reggiano een...
    Kies uw gewicht
  5. Rating:
    0%
    Kroon rasp fijn - Voor oude kaas of Parmezaanse kaas
    De fijne rasp is zeer geschikt voor het raspen van parmezaanse kaas of zeer...
  6. Rating:
    0%
    Parmesanschaaf De Luxe RVS
    Een ideale kaasschaaf voor zeer harde kaas.
  7. Waardering:
    100%
    Parmesanmes De Luxe RVS
    Een zeer handig parmesanmes voor zeer harde kaas.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

Parmigiano Reggiano 24 maanden:
Parmigiano Reggiano staat bekend als de beste Parmezaanse kaas die verkrijgbaar is. Het is een ambachtelijk, Italiaans product. Deze kaas wordt exclusief geproduceerd in de provincies Parma, Reggio Emilia, Modena en delen van Mantua and Bologna, op de vlaktes, heuvels en bergen in het gebied tussen de Po en de Reno. Het is een harde, korrelige kaas gemaakt van rauwe koemelk, met een lang rijpingsproces. 

Grana Padano:
Grana Padano wordt ook veel vergeleken met Parmezaanse kaas. Het lijkt in veel opzichten van opelkaar. Echter de prijs van Parmezaanse is vlink duurder en de kaas wordt maar in een klein gebied in Italie gemaakt.
Grana Pandano wordt daarin tegen in groter gebied van noord Italie gemaakt. Dit loopt van de Po-vlakte tot in de Dolimieten. Grana Padano is een droge kaas en hierdoor niet zo vet. Grana Padano is ongeveer 14 maanden natuur gerijpt.

Pecorino:
Van Pecorino kaas zijn er heel wat soorten in omloop. Wij verkopen de Pecorino Romano. Deze kaas is staat bekend om harde structuur en zoutachtige smaak. Dit komt omdat tijdens de bereiding de Pecorino kazen gewassen worden in zeewater. 
Je zou zeggen dat de Pecorino Romano uit Rome komt maar dat is niet waar. Van oorsprong komt de kaas uit Sardinie. Vanwege de populariteit van de kaas zijn de Romeinen deze gaan importeren naar Rome. Vandaar de naam Pecorino Romano.