
Parmigiano - Grana Padano - Pecorino - Manchego - Fontina
Grana Padano, Parmigiano Reggiano (Parmesan) en heerlijke Pecorino kaas kunt u vers verkrijgen in onze online webshop!
- Grana Padano | Extra Kwaliteit€ 6,95 Bekijk verzendkostenGrana Padano is een heerlijke harde Italiaanse kaas. Grana Padano is o...Gewicht:Kies uw gewicht
- Pecorino - Pecorino Romano Kaas | Extra Kwaliteit€ 7,95 Bekijk verzendkostenPecorino kaas staat bekend om harde structuur en zoutachtige smaak. Dit komt ...Gewicht:Kies uw gewicht
- Parmigiano Reggiano D.O.P. - 24 maanden | Extra Kwaliteit€ 8,00 Bekijk verzendkostenVoor wie van rijke, intense kaassmaken houdt, is de Parmigiano Reggiano een...Gewicht:Kies uw gewicht
- Manchego PDO€ 7,75 Bekijk verzendkostenDat de Manchego een Spaanse kaas is, wordt al snel duidelijk door de temperam...Gewicht:Kies uw gewicht
- € 13,49 Bekijk verzendkostenDe rijke smaak van zwarte truffel heeft zich genesteld in de heerlijk romige ...Gewicht:Kies uw gewicht
- € 6,25 Bekijk verzendkostenTaleggio wordt al eeuwen volgens hetzelfde recept gemaakt en de kaas, met zij...Gewicht:Kies uw gewicht
- Fontina DOP Kaas€ 8,99 Bekijk verzendkostenDeze heerlijke kaas, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, is herkenbaar aan ...Gewicht:Kies uw gewicht
- Provolone Dolce kaas€ 6,49 Bekijk verzendkostenDe Provolone D.O.P. is een kaas met een zacht en vol aroma dat al vrij komt b...Gewicht:Kies uw gewicht
Grana Padano
Grana Padano wordt ook veel vergeleken met Parmezaanse kaas. Het lijkt in veel opzichten van opelkaar. Echter de prijs van Parmezaanse is vlink duurder en de kaas wordt maar in een klein gebied in Italie gemaakt.
Grana Pandano wordt daarin tegen in groter gebied van noord Italie gemaakt. Dit loopt van de Po-vlakte tot in de Dolimieten. Grana Padano is een droge kaas en hierdoor niet zo vet. Grana Padano is ongeveer 14 maanden natuur gerijpt.
Parmigiano Reggiano 24 maanden
Parmigiano Reggiano staat bekend als de beste Parmezaanse kaas die verkrijgbaar is. Het is een ambachtelijk, Italiaans product. Deze kaas wordt exclusief geproduceerd in de provincies Parma, Reggio Emilia, Modena en delen van Mantua and Bologna, op de vlaktes, heuvels en bergen in het gebied tussen de Po en de Reno. Het is een harde, korrelige kaas gemaakt van rauwe koemelk, met een lang rijpingsproces.Â
Pecorino
Van Pecorino kaas zijn er heel wat soorten in omloop. Wij verkopen de Pecorino Romano. Deze kaas is staat bekend om harde structuur en zoutachtige smaak. Dit komt omdat tijdens de bereiding de Pecorino kazen gewassen worden in zeewater.Â
Je zou zeggen dat de Pecorino Romano uit Rome komt maar dat is niet waar. Van oorsprong komt de kaas uit Sardinie. Vanwege de populariteit van de kaas zijn de Romeinen deze gaan importeren naar Rome. Vandaar de naam Pecorino Romano.